Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Štelmahers negaidīti pamet ASK Rīga, lai spēlētu Itālijas 2.līgā

ASK Rīga kluba saspēles vadītājs Roberts Štelmahers negaidīti pametis komandu un devies uz Itāliju, kur gatavojas spēlēt otrās līgas klubā Prima Veroli. Klubs uzsver, ka šāds Štelmahera solis bijis negaidīts gan komandas vadībai, gan līdzjutējiem un sponsoriem.

"Par Štelmahera plāniem komandas vadība uzzināja tikai vakar [otrdien] vakarā, un tas nenoliedzami bija pārsteidzoši un negaidīti," teica ASK Rīga ģenerālmenedžeris Māris Jučmanis.

"Štelmahera gadījums ir īpašs ar to, ka Robertam visa alga līdz sezonas beigām jau ir samaksāta un nauda atrodas viņa kontā. Pateicoties tam, ka klubam izdevās piesaistīt individuālo sponsoru, kas sedza tieši Štelmahera atalgojumu, viņš bija nokļuvis, iespējams, vislabākajā situācijā no visiem Latvijā spēlējošajiem basketbolistiem. Žēl, ka tā beidzās mūsu sadarbība, jo ASK izrādīja visu pretimnākšanu, gan Roberta rehabilitācijas periodā, gan veiksmīgi atrisinot atalgojuma jautājumu. Taču, kā zināms, Itālijas 2.līga pēdējā laikā vilina daudzus labus spēlētājus..." izteicās Jučmanis.

Štelmahers vēl nav saņēmis medicīniskās komisijas atzinumu, tomēr jebkurā gadījumā spēlēšana ASK Rīga ir zem lielas jautājuma zīmes. Tuvākajās dienās Štelmahers atgriezīsies no Itālijas un kluba vadība cer uzzināt precīzāku situācijas izklāstu no paša spēlētāja.

Jāatzīmē, ka Prima Veroli klubs ar 17 uzvarām 27 spēlēs ieņem otro pozīciju Itālijas Lega-2 čempionāta kopvērtējumā un cer kvalificēties A-sērijas čempionātam. Līdz regulārā čempionāta beigām ir atlikušas tikai trīs spēles.

ASK Rīga sastāvā Štelmahers aizvadījis 14 spēles. SEB Baltijas basketbola līgā viņš vidēji laukumā avadīja nepilnas 15 minūtes, guva 2,3 punktus un izdarīja 2,1 piespēli. Latvijas Basketbola līgā viņš spēlēja nepilnas 20 minūtes, guva 5,3 punktus un izdarīja divas piespēles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi