Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Valters: pietrūka pieredze un pārliecība par saviem spēkiem

"Šodien pietrūka pieredze un pārliecība par saviem spēkiem" - tā pēc zaudējuma dramatiskajā cīņā Lietuvos rytas teica VEF Rīga galvenais treneris Valdis Valters."Apsveicu Lietuvos rytas ar uzvaru. Mani šī komanda ļoti simpatizē, jo tā bez lielām zvaigznēm spēj labi cīnīties visaugstākajā līmenī," teica Valers.

"Spēle kopumā izdevās. Vienīgi jau vairākās pēdējās spēlēs līderiem ir ļoti zema precizitāte metienos, tāpat nevar būt apmierināts ar soda metieniem, jo daudz metām, taču tikai beigās sākām gūt punktus. Taču tās visas lietas ir labojamas, tas ir pārliecības jautājums. Jāpiebilst, ka spēlējam kā viesos, jo pie Arēnas Rīga plašumiem un groziem neesam pieraduši."

Lietuvos rytas galvenais treneris Rims Kurtinaitis: Pārsteidza VEF Rīga organizētā un ātrā spēle. Uzvarējām uz savas meistarības un pieredzes rēķina. Jāsaka, ka beigās palīdzēja arī veiksme. Parasti šādām spēlēm iepriekš negatavojamies, taču VEF Rīgu labi zinu, tāpēc gatavojāmies kā pirms Eirolīgas spēles. Pretinieki tik un tā pārsteidza ar savu presingu, piespieda mūs kļūdīties tik pat bieži, kā parasti spēlēs Eirolīgā."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi