Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

VEF Rīga galvenais treneris Valdis Valters cer uz medaļām

"VEF Rīgas" galvenais treneris Valdis Valters ir apmierināts ar komandas iekļūšanu Latvijas basketbola līgas (LBL) pusfinālā un cer, ka sezonu izdosies noslēgt ar medaļu gūšanu.

Trīs vadošo klubu BK "Ventspils", "Barons/LMT" un "ASK Rīgas" pārsvars šosezon nav tik izteikts kā pirms gada, un tas uzlabo "VEF Rīgas" izredzes pacīnīties par godalgām, uzskata Valters. "Četriniekā jau esam, un mums ir cerības uz medaļām," viņš teica.

Pusfināla sērijā pret "BK "Ventspils" pirmā spēle "VEF Rīgai" jāaizvada jau otrdien, tādēļ ilga atpūta pēc uzvaras ceturtdaļfinālā komandai nav iespējama. Valters atzina, ka no spēļu kalendārs "VEF Rīga" nekādas priekšrocības nevar iegūt, taču komanda ir apņēmības pilna izrādīt pretiniekiem nopietnu pretestību. "Galvenais ir cīnīties par uzvaru katrā spēlē. Priecāsimies, ja kas izdosies," piebilda "VEF Rīgas" treneris.

Izšķirošajā spēlē pret SK "Valmiera" pirmajā puslaikā "VEF Rīgai" izdevās spēle zem groza, no kurienes arī tika gūts daudz punktu. Savukārt metienos no distances neveicās, turklāt "Valmierai" labi nospēlēja Ronalds Klārks, liedzot "VEF Rīgai" iegūt lielāku pārsvaru, skaidroja Valters. Savukārt otrajā puslaikā valmierieši vairāk spēlēja zonas aizsardzību, un "VEF Rīgai" beidzot izdevās virkne precīzu trīspunktnieku, kas arī lauzis spēles gaitu. Valters uzsvēra, ka visa viņa vadītā komanda cīnījusies no sirds, un arī pretinieku spēle bija cienījamā līmenī. "Taču vienam ir jāzaudē," rezumēja "VEF Rīgas" treneris.

Jau ziņots, ka "VEF Rīga" vietu LBL pusfinālā nodrošināja ar izbraukumā gūtu pārliecinošu 82:64 uzvaru pār SK "Valmiera". Sērijā līdz divām uzvarām "VEF Rīga" triumfēja ar 2:1. Otrā pusfinālā pašreizējie čempioni "Barons/LMT" spēlēs pret "ASK Rīgu".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi