Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Vinss Kārters 40 gadu vecumā labo NBA rekordu trāpītajos tālmetienos

Pieredzējušais Vinss Kārters no Memfisas Grizzlies komandas pirmdien kļuva par pirmo 40 gadu vecumu sasniegušo spēlētāju, kurš Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā iemetis vismaz piecus trīspunktniekus.

Kārters pirmdien iemeta 24 punktus un palīdzēja viņa pārstāvētajai Grizzlies savā laukumā ar 113:93 (30:24, 31:27, 24:23, 28:19) pieveikt Milvoki Bucks.

Šī bija 40 gadus vecā Kārtera rezultatīvākā spēle šajā sezonā, kas palīdzēja Grizzlies pārtraukt piecu zaudējumu sēriju. Pieredzējušais basketbolists realizēja visus astoņus metienus no spēles, tai skaitā sešus trīspunktniekus.

"Labāk vēlu nekā nekad," pēc mača izteicās Kārters, kurš šobrīd komandā pie lielākas lomas ticis, jo savainojumā iedzīvojās Čandlers Pārsons. "Devos laukumā izdarīt savu darbu. Par savu teicamo metienu precizitāti neaizdomājos, līdz man par to nepateica Pārsons. Labāk nebūtu to dzirdējis."

Tāpat Kārters kļuvis par pirmo 40 gadus vecu basketbolistu kopš 2003.gada, kurš vienas NBA spēles laikā guvis vismaz 24 punktus. Toreiz to paveica leģendārais Maikls Džordans.

Kārters ar 24 punktiem kļuva par šī mača rezultatīvāko basketbolistu, kamēr Bucks rindās 18 punktus iemeta grieķis Jannis Adetokunbo.

Tikmēr citā pirmdienas mačā Minesotas Timberwolves savā laukumā ar 119:104 (41:23, 23:33, 25:24, 30:24) pārspēja vienu no Austrumu konferences vadošajām vienībām Vašingtonas Wizards.

Minesotas kluba spāņu saspēles vadītājs Rikijs Ruvio šajā mačā izcēlās ar 22 punktiem un 19 rezultatīvām piespēlēm, kas ir jauns kluba rekords, kamēr Karls Entonijs Taunss pievienoja 39 punktus un 13 atlēkušās bumbas.

Savukārt Wizards labā 27 punktus iemeta Džons Vols.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns pirmdien guva astoņus punktus, palīdzot Sanantonio Spurs komandai izcīnīt kārtējo uzvaru un kļūt par NBA kopvērtējuma līderi.

Spurs mājās ar 107:99 (28:18, 26:25, 27:30, 26:26) uzvarēja Atlantas Hawks vienību.

Visas līgas un Rietumu konferences līderpozīcijā ar 52 uzvarām 66 spēlēs ir Spurs, bet tai ar tādu pašu bilanci seko Goldensteitas Warriors.

Savukārt Austrumu konferencē līderpozīciju ar 43 uzvarām 65 spēlēs ieņem pērnās sezonas čempione Klīvlendas Cavaliers, bet 12.pozīcijā ar 26 panākumiem 67 mačos ir Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas Knicks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi