Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Lekrings florbolistiem uzvara Latvijas florbola čempionāta pirmajā finālspēlē

Cēsu vienība Lekrings Latvijas florbola čempionāta pirmajā finālspēlē sestdien ar rezultātu 2:1 (1:0, 1:1, 0:0) pieveica pagājušās sezonas valsts spēcīgāko komandu Lielvārde.

Rezultātu pirmajā trešdaļā atklāja cēsnieku florbolists Andris Malkavs, bet izlīdzinājumu 26.minūtē panāca Mihails Kostusevs. Vēl pēc divām minūtēm Lekrings komandu atkārtoti vadībā izvirzīja Artūrs Jurševskis un vēlāk izrādījās, ka mazrezultatīvā cīņā tie arī palika vienīgie vārti.

Sērija risināsies līdz vienas komandas četrām uzvarām. Otro reizi vienības pirmdien sacentīsies Cēsīs, bet visi atlikušie sērijas mači jau tradicionāli tiks aizvadīti Valmierā.

Regulārajā čempionātā uzvaru izcīnīja Lielvārde, bet Lekrings ieņēma trešo vietu, atpaliekot arī no RTU/Inspecta komandas.

Ceturtdaļfinālā abi klubi tika pie pārliecinošiem panākumiem - Lielvārdes vienība ar 3-0 pieveica Liepājas Kuršus, bet Lekrings trijos mačos pārspēja Bauskas komandu.

Savukārt pusfināla sērijās Lielvārde pagājušā gada fināla atkārtojumā ar 3-0 pārspēja valsts vicečempionus Ķekavu, bet Lekrings aizpērnā gada fināla atkārtojumā ar 3-1 uzvarēja RTU/Inspecta.

Cēsu klubs jau nodrošinājis dalību šīgada EuroFloorball turnīrā, kas risināsies rudenī.

Lielvārde pērn Latvijas čempionātā triumfēja pirmoreiz vēsturē, bet Lekrings Latvijas meistarsacīkstēs uzvarēja pirmajās trijās sezonās, kā arī 2008./2009.gada sezonā.

Latvijas čempionātā šosezon, kas kopš tā izveidošanas ir divdesmitais, startēja 12 komandas. Vienības vispirms aizvadīja divu apļu regulāro turnīru. Astoņas labākās komandas ieguva iespēju turpināt čempionātu izslēgšanas spēlēs. Ceturtdaļfināla un pusfināla sērijas notika līdz kādas komandas trim uzvarām, bet finālsērija turpināsies līdz kādas komandas četrām uzvarām.

Kā ziņots, pagājušās sezonas Latvijas vīriešu florbola čempionāta finālsērijā Lielvārde saspringtā cīņā ar 4-3 pārspēja Ķekavu, triumfējot pirmo reizi komandas pastāvēšanas vēsturē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi