Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Abas Latvijas kērlinga izlases atstāj Eiropas elites divīziju

Latvijas kērlinga valstsvienībām, neraugoties uz veiksmīgo sākumu, pieticīgi noslēdzies Maskavā notiekošais Eiropas čempionāts A jeb elites divīzijā. Kā Latvijas vīriešu, tā sieviešu izlases ieņēma 9. vietas 10 komandu konkurencē un nākamgad spēlēs Eiropas čempionāta B divīzijā.

Latvijas vīriešu izlase turnīru noslēdza ar divām, bet sieviešu izlase – ar vienu uzvaru deviņās spēlēs, liecina turnīra organizatoru informācija. Ja sieviešu izlase pirms pēdējās grupu turnīra dienas saglabāja tikai teorētiskas izredzes iekļūt astoņu labāko komandu vidū, tad vīriem līdz pat pēdējai spēlei ar Franciju saglabāja cerības uz palikšanu A grupā, kas tomēr nepiepildījās, jo francūžiem tika zaudēts ar 6:10.

Šodien Eiropas čempionāts kērlingā noslēgsies ar spēlēm par medaļām: vīriešu komandām finālā tiksies Zviedrija un Norvēģija, bet par bronzas medaļām cīnīsies Čehija un Dānija, savukārt sievietēm par zeltu spēlēs Zviedrija un Skotija, bet par bronzu – Krievija un Dānija.

Tāpat notiks cīņas par pēdējo ceļazīmi uz pasaules čempionātu: vīriešu komandām to sadalīs A divīzijas 8. vietas ieguvēja Francija un B divīzijas uzvarētāja Krievija, savukārt sievietēm attiecīgi Čehija un Ungārija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienīb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi