Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Abi Latvijas pludmales volejbola pāri garantē dalību Olštinas Grand Slam izslēgšanas turnīrā

Viens no pasaules vadošajiem pludmales volejbola duetiem Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš ceturtdien izcīnīja uzvaru arī Polijā notiekošā Olštinas Grand Slam posma apakšgrupu turnīra otrajā kārtā, turpinot cīņu par uzvaru grupā, bet Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža, neskatoties uz piedzīvoto zaudējumu, arī garantēja dalību izslēgšanas turnīrā.

Ar devīto numuru izliktie Samoilovs un Šmēdiņš ar rezultātu 2-0 (21:18, 26:24) apspēlēja Sebastjanu Fuksu un Štefanu Vindšeifu no Vācijas, kuri izlikti ar 25.numuru.

Kā ziņots, pirms tam pirmajā cīņā Latvijas sportisti ar 2-0 (21:18, 21:17) pārspēja sacensību 24.numuru Izāku Kapu un Kristoferu Makhjū.

Noslēdzošajā grupas cīņā piektdien viņi spēkosies ar mājiniekiem Gžegožu Fijaleku un Mariušu Prudelu, kam sacensībās ticis astotais numurs. Arī Polijas pāris sacensības iesācis ar diviem panākumiem.

Savukārt zaudējumu otrajā mačā piedzīvoja ar 28.numuru izliktie Pļaviņš un Regža, kuri ar 0-2 (19:21, 16:21) piekāpās sacensību 12.numuram krieviem Konstantīnam Semjonovam un Vjačeslavam Krasiļņikovam.

Kā zināms, pirmajā duelī latvieši ar 2-0 (21:17, 21:19) pārspēja sacensību piekto numuru Austrijas duetu Klemensu Dopleru un Aleksandru Horstu, gūstot savu pirmo kopējo uzvaru Pasaules tūres turnīros.

Grupu turnīra noslēgumā piektdien Pļaviņš un Regža spēkosies ar Meksikas pāri Huanu Virgenu un Lombardo Ontiverosu, kuri izlikti ar 21.numuru. Pašlaik grupā divas uzvaras ir krieviem, bet Latvijas un Meksikas dueti svinējuši pa vienam panākumam. Pļaviņš un Regža jau garantējuši dalību izslēgšanas turnīrā.

Pamatturnīrā startē 32 dueti, kuri sadalīti astoņās grupās. Katras grupas uzvarētāji uzreiz iekļūs izslēgšanas spēļu otrajā kārtā - astotdaļfinālā -, tikmēr grupu otrās un trešās vietas ieguvēji tiks izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā, bet grupu vājākajām komandām turnīrs būs noslēdzies.

Kā zināms, kvalifikācijas turnīrā piedalījās četri Latvijas pāri, bet neviens no viņiem pamatturnīru nesasniedza.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi