Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Aicina pirmdien lidostā sagaidīt Latvijas paralimpiešus

Pirmdien, 10.septembrī, plkst.23.15 uz kopīgu Latvijas paralimpiešu sagaidīšanu starptautiskajā lidostā Rīga aicināti atbalstītāji un plašsaziņas līdzekļu pārstāvji.

Pirmdienas vakarā Latvijā atgriežas astoņi Londonas paralimpisko spēļu dalībnieki - Aigars Apinis (lodes grūšana, diska mešana), Rihards Snikus (paraolimpiskā iejāde), Taiga Kantāne (lodes grūšana, diska mešana), Liene Gruzīte (lodes grūšana), Jānis Plotnieks (100 metru peldēšana uz muguras), Dmitrijs Silovs (tāllēkšana), Edgars Kļaviņš (tāllēkšana) un Andis Ozolnieks (lodes grūšana).

Paralimpiešus lidostā Rīga sveiks izglītības un zinātnes ministrs Roberts Ķīlis, labklājības ministre Ilze Viņķele (V) un bankas Citadele valdes priekšsēdētājs Guntis Beļavskis. Sportistus sagaidīs gan radinieki un draugi, gan citi atbalstītāji. Pasākumā savu veltījumu Latvijas paralimpiešiem sniegs arī grupa PeR ar dziesmu Vari. Vakara gaitā visiem interesentiem būs iespēja iegūt paralimpiešu autogrāfus uz īpašām kartītēm ar sportistu fotogrāfijām, kā arī nofotografēties kopā ar sportistiem.

Atbalstītājiem būs iespēja uz lidostu doties ar Party autobusu, kas braucējus pirmdien plkst.22.30 gaidīs Rīgā, Republikas laukumā 2A, blakus Zemkopības ministrijai, un bez maksas nogādās uz lidostu un atpakaļ. Savukārt atbalstītājiem, kas dosies ar savu privāto auto, starptautiskā lidosta Rīga nodrošinās iespēju bez maksas novietot auto stāvvietā "E1" līdz plkst.1.

Atbalstītāji aicināti sagaidīt paralimpiešus ar iedvesmojošiem plakātiem, ziediem un citu fanu atribūtiku.

Londonas paralimpiskajās spēlēs Latvija ieguvusi divas medaļas - zelta medaļu lodes grūšanā un sudraba medaļu diska mešanā. Abas godalgotās vietas iegūtas, pateicoties vairākkārtējam paralimpisko spēļu čempionam Aigaram Apinim. Paralimpietis šogad pārspējis savu labāko rezultātu, kļūstot par pasaules rekordistu lodes grūšanā. Labus rezultātus uzrādījuši arī citi sportisti.

Kā ziņots, Citadele šā gada jūnijā sāka līdz šim lielāko atbalsta programmu Latvijas paralimpiešiem un kustību "Tu esi. Tu vari." ar mērķi atbalstīt Latvijas paraolimpiešus šī gada paraolimpiskajās spēlēs Londonā un veicināt drosmi un uzdrīkstēšanos sabiedrībā kopumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi