Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Anete Jēkabsone-Žogota: Vajadzēja iemest līdz ar signālu

Latvijas basketbola valstsvienības līdere Anete Jēkabsone-Žogota pēc uzvaras pār Brazīliju (79:78) bija līksma, taču saglabāja nosvērtumu: "Viss normāli. Pierādījām, ka spējam labi spēlēt un ne velti esam šeit."

"Pēdējā uzbrukuma laikā jutos pilnīgi mierīga, domāju, ka partnerēm un skatītājiem stresa bija daudz vairāk. Laukumā jau bailes un satraukumu nejūt. Septiņas sekundes... Laiku vispār jutu, bet bumbu saņēmu tālāk no groza un vajadzēja sākt iet uz to. Vispār vajadzēja iemest tieši līdz ar signālu, lai brazīlietēm nepaliktu uzbrukums no centra. Viņas jau ir tādas, kas labi tēlo. Labi, ka neiedeva sodu...," teica basketboliste.

"Pat tad, kad bija mīnus 12, saglabāju mieru. Prieks, ka to pašu izdarīja arī citas. Brazīlietes jau bija uzvilkušās, bet sakārtojām aizsradzību un nobremzējām viņas. Kaut arī vēl nebija ideāli, vēl neesam tā komanda, kāda varam būt," komentēja Jēkabsone-Žogota.

"Vakar bija mana dzimšanas diena, mazliet pasvinējām, saņēmu dāvanas un noskaņojums uzlabojās. Aizbraucām paskatīties uz vīru spēli Spānija - Ķīna. Tādas emocijas dabūjām! Likās, ārprāts, kāpēc spāņi varēja mājiniekus uzvarēt no mīnus 16, bet mums pret Baltkrieviju gāja tikai uz leju?!" viņa teica.

"Pirmās divas spēles vēl atstājušas rūgtumu. Krievija bija ņemama, bet pret Baltkrieviju nospēlējām tik slikti, kā neatceros, kad. Šodien bija ļoti svarīga spēle. Ja būtu zaudējušas, nezinu, vai varētu saņemties. Šī uzvara dos lielu pārliecību visai komandai. Tagad gatavosimies spēlei ar Austrāliju, kas ir ļoti stiprs pretinieks. Būs jāspēlē ļoti gudri, varbūt pat jāvelk laiks, lai viņas nevarētu mūs sodīt par kļūdām. Bez cīņas nepadosimies!" sacīja Jēkabsone-Žogota.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi