Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

BIGBANK Zelta līgas vieglatlētikas sacensībās Tallinā trīs otrās vietas Latvijas sportistiem

25.augustā Tallinā notikušajā BIGBANK Zelta līgas vasaras sacensību trešajā kārtā no Latvijas sportistiem otrās vietas ieguva Sinta Ozoliņa-Kovala šķēpmešanā, Jānis Baltušs 400m skrējienā un Jānis Vanags augstlēkšanā, informēja rīkotāju pārstāvji.

Šķēpmešanā sievietēm piedalījās trīs Latvijas pārstāves – Sinta Ozoliņa-Kovala ar 59,37 m rezultātu ierindojās otrajā vietā aiz Krievijas pārstāves, kuras sniegums bija 61,62 m. Savukārt Līna Mūze ar 57,99 m tālu metienu ieņēma trešo vietu, bet Gundega Grīva ar 49,14 m – septīto. Lauma Grīva tāllēkšanā ar 6,27 m ierindojās ceturtajā vietā, bet 100m distancē ar rezultātu 12,63 s palika Jekaterina Čekele.

Augstlēkšanā vīriešiem Jānis Vanags pārvarēja latiņu 2,18m augstumā un izcīnīja otro vietu, bet Normunds Pūpols iegūstot tieši tādu pašu rezultātu kā BIGBANK Zelta līgas iepriekšējā posmā – 2,15m ierindojās ceturtajā vietā. 400 metru skrējienā otro vietu ar rezultātu 47,62 s ieņēma Jānis Baltušs. Šķēpmešanā ceturto vietu ar rezultātu 76,52m ieguva Zigismunds Sirmais, bet piektajā ar 75,72m ierindojās Rolands Štrobinders. 100m distancē startēja divi Latvijas sportisti – 11. vietu ar 11,30 s ieguva Jurģis Karulis, bet 13. – ar 11,38 s Roberts Vidžus.

BIGBANK Zelta līga (BIGBANK Kuldliiga) ir vienas no svarīgākajām sporta sacensībām Baltijas valstīs, un tās notiek Igaunijā. Gan ziemas, gan vasaras sacensības sastāv no vairākiem posmiem. Pēdējo sešu gadu laikā BIGBANK ir investējusi gandrīz 400 000 eiro dažādu sporta pasākumu veidošanā, piedāvājot sportistiem gan motivējošu konkurenci dažādos sacensību posmos, gan apbalvojumus labākajiem. Vairāk informācijas par BIGBANK Zelta līgu - www.bigbankkuldliiga.ee.

Pēdējais Zelta līgas vasaras sezonas posms notiks 29.augustā Kohilā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi