Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Džokovičs un Ferrers iekļūst Austrālijas atklātā čempionāta astotdaļfinālā

Dalību Austrālijas atklātā čempionāta vīriešu vienspēļu sacensībās piektdien veiksmīgi turpināja galvenais favorīts Novāks Džokvičs no Serbijas un ar ceturto numuru izliktais spānis Davids Ferrers, sasniedzot astotdaļfinālu.

Vienu no lielākajiem pārsteigumiem trešajā kārtā sagādāja DĀR tenisists Kevins Andersons, kurš kā vienīgais no neizliktajiem tenisistiem izcīnīja uzvaru. 

Pēdējo divu gadu čempions Džokovičs turpināja darboties pietiekoši pārliecinoši un ar 6-4, 6-3, 7-5 pārspēja čehu Radeku Štepaneku. Astotdaļfinālā viņu sagaidīs mačs ar sacensību 15.numuru Staņislasu Vavrinku no Šveices, kurš ar 7-6 (8:6), 7-5, 6-4 pieveica amerikāni Semu Kveriju. 

Ferrers tika pie savas desmitās uzvaras šī gada 11 cīņās, kad ar 6-4, 6-2, 6-3 pieveica kiprieti Markosu Bagdati, un nākamajā kārtā viņš spēkosies ar japāni Kei Nišikori, kurš izlikts ar 16.numuru. Viņš trešajā kārtā ar 7-6 (7:3), 6-2, 6-3 pārspēja krievu Jevgēņiju Donskoju. 

Andersons aizvadīja piecu setu cīņu, bet ar 4-6, 6-3, 4-6, 7-6 (7:4), 6-2 nepilnu četru stundu laikā salauza spāņa Fernando Verdasko pretestību, kurš izlikts ar 22.numuru. DĀR tenisists "Grand Slam" turnīru astotdaļfinālu sasniedzis pirmoreiz karjerā un nākamajā cīņā tiksies ar sacensību piekto raketi Tomašu Berdihu no Čehijas, kurš ar 6-3, 6-2, 6-2 pieveica austrieti Jirgenu Melceru. 

Savukārt vēl vienā duelī tiksies spānis Nikolass Almagro, kurš izlikts ar desmito numuru, un sacensību astotā rakete Janko Tipsarevičs no Serbijas. Almagro ar 7-6 (7:3), 7-6 (7:4), 6-1 pieveica pēdējā laikā sekmīgi spēlējošo poli Ježiju Janoviču, bet Tipsarevičs ar 3-6, 6-4, 2-6, 6-4, 6-3 uzvarēja francūzi Žiljēnu Beneto. 

Pārējās trešās kārtas cīņas tiks aizvadītas sestdien.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi