Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

FOTO: Melbārdis turpina kāpt uz pjedestāla - sudrabs divniekos Altenbergā

Latvijas vadošā bobsleja pilota Oskara Melbārža pilotētais divnieks sestdien izcīnīja otro vietu Vācijas trasē Altenbergā notikušajās Pasaules kausa trešā posma sacensībās, turklāt pēc lieliski veiktā otrā brauciena labāko desmitniekā iekļuva arī otrs latviešu pilots Oskars Ķibermanis.Melbārdis kopā ar stūmēju Daumantu Dreiškenu pēc pirmā brauciena bija trešie, taču sekmīgi veiktais otrais brauciens viņiem ļāva pakāpties augstāk, summā par 0,08 sekundēm piekāpjoties uzvarētājam šveicietim Beātam Hefti.

Latvijas pirmā ekipāža abos braucienos uzrādīja ātrāko starta laiku.Trešajā vietā tikmēr ierindojās Vācijas pilota Niko Valtera vadītā ekipāža, kas pirmajā braucienā vēl bija otrā, taču neveiksmīgi veica otro braucienu. Vācieši no uzvarētājiem atpalika par 0,24 sekundēm.Tikmēr otra Latvijas ekipāža ar pilotu Ķibermani un stūmēju Vairi Leibomu ierindojās astotajā vietā, kas ir viņu labākais sasniegums šajā sezonā. Viņi pirmajai vietai zaudēja 1,18 sekundes. Pirmajā braucienā Ķibermanis bija 11.vietā, taču pēc labāk veiktā otrā brauciena izdevās pakāpties par trim pozīcijām un iespraukties labāko desmitniekā.

Pasaules kausa kopvērtējumā divniekiem Melbārdis iekrājis 645 punktus, kas ļāvis saglabāt līderpozīcijas. Tikmēr vācietis Frančesko Frīdrihs ar 619 punktiem ir otrais, bet viņam ar 617 punktiem seko Hefti.

Latvijas vadošajam bobsleja pilotam Melbārdim šī sezona divniekos sākusies sekmīgi - vispirms viņš ar stūmēju Daumantu Dreiškenu ASV trasē Leikpleisidā sezonas pirmajā posmā izcīnīja otro vietu, bet pēc tam Kalgari trasē Kanādā viņi pirmo reizi bija labākie.

Veiksmīgi klājies arī Melbārda četriniekam - pirmajā posmā bronza, bet Kalgari jau tika izcīnīts zelts.

Pasaules kausa kopvērtējumā pēc diviem posmiem Melbārdis divnieku ieskaitē iekrājis 435 punktus un ar vācieti Frančesko Frīdrihu dala pirmo pozīciju. Tikmēr trešais ar 392 punktiem ir šveicietis Beāts Hefti.

Tikmēr Ķibermaņa divnieks pirmajā posmā ASV bija 12.vietā, bet pēc tam Kanādā ierindojās 14.pozīcijā, kas kopvērtējumā ar 240 punktiem ļauj ieņemt 14.vietu.

Šis Pasaules kausa posms Altenbergā noslēgsies svētdien, kad tiks aizvadītas četrinieku sacensības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi