Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

French Open: Isners aizvada kārtējo maratonmaču, teju sešās stundās piekāpjas Matjē

Francūzis Pols Anrī Matjē ceturtdien vairāk kā piecas stundas ilgā spēlē tika galā ar amerikāni Džonu Isneru, iekļūstot Francijas atklātā tenisa čempionāta 3.kārtā. Teju divarpus stundas ilgajā piektajā setā Matjē bija pārāks ar 18:16.

Spēle kopumā ilgi piecas stundas un 41 minūti, kļūstot par ceturto ilgāko maču Grand Slam turnīru vēsturē. Isners piektajā setā spēja atspēlēt sešas mačbumbas, tomēr pie 16:17 amerikānis bumbiņu sita autā, kas nozīmēja, ka šajā tenisa maratonā triumfējis Matjē: 6-7(2), 6-4, 6-4, 3-6, 18-16. 

Isneram pieder arī ilgākās spēles rekords, kad viņš 2010.gada Vimbldonas sacensībās trīs dienas ilgā cīņā pieveica citu francūzi Nikolā Maī. Toreiz piektais sets noslēdzās ar rezultātu 70-68 amerikāņa labā.Trešajā kārtā Matjē gaida tikšanās ar Marselu Granoljē vai Maleku Džaziri.

Muguras traumas mocītais Brits Endijs Marejs izgāza spēles sākumu (1:6 pirmajā setā), turklāt Jarko Nieminens lauza viņa servi otrajā, taču pasaules 4.rakete saņēmās un uzvarēja nākošos trīs setus (6-4, 6-2, 6-1), triumfējot arī visā mačā. Mareja nākamais pretinieks būs Santjago Hiraldo. 

"Otrā seta vidū biju pāris punktu attālumā no cīņas pārtraukšanas. Tomēr nevēlējos to darīt. Viņš pieļāva pāris kļūdas un ļāva man atgriezties cīņā," stāstīja Marejs.

Nekādas problēmas 2.kārtas mačā ar Uzbekistānas spēcīgāko tenisistu Denisu Istominu neradās turnīra galvenajam favorītam Rafaelam Nadalam, kurš zaudēja tikai četrus geimus: 6-2, 6-2, 6-0. Trešajā kārtā Spānijas labākā tenisista pretinieks būs atgentīnietis Eduardo Švanks.

Tāpat turnīra 3.kārtu sasniedza ar 6.numuru izliktais spānis Davids Ferers, kurš ar 6-3, 6-3, 6-2 pārspēja Benuā Pēru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi