Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

IZM aicina pieteikt pedagogus balvai Gada sporta skolotājs 2024

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) izsludina ikgadējo konkursu “Gada sporta skolotājs 2024”. Pieteikumus konkursam aicinām iesniegt līdz 8. novembrim. Konkursa uzvarētājs publiski tiks paziņots “Trīs Zvaigžņu balva sportā 2023” apbalvošanas ceremonijā, kas notiks 2025. gada 15. janvārī.

Pieteikumu dalībai konkursā var iesniegt valsts vai pašvaldības dibinātās vispārējās pamatizglītības, vispārējās vidējās izglītības vai profesionālās vidējās izglītības iestādes direktors vai direktora vietnieks mācību darbā, kā arī paši sporta skolotāji.

“Izglītības procesa centrā ir bērna un pedagoga mijiedarbība. Tikai, pateicoties pedagogu augstajai profesionalitātei un motivācijai, mēs spējam nodrošināt efektīvu mācīšanas procesu, pielāgot konkrēto saturu katra bērna attīstības vajadzībām. Latvijā ir daudz lielisku sporta skolotāju, kuri ar savu piemēru ir iedvesmojuši bērnus, ļaujot noticēt saviem spēkiem un varēšanai. Gada sporta skolotāja balva ir kļuvusi par lielisku tradīciju, kas ļauj mums godināt un pateikties labākajiem sporta pedagogiem, tāpēc aicinu būt aktīviem, piesakot konkursam labākos no labākajiem,” aicina Anda Čakša, izglītības un zinātnes ministre.

Pieteikumus dalībai konkursā “Gada sporta skolotājs 2024” var iesniegt līdz 2024. gada 8. novembrim, sūtot elektroniski uz e-pasta adresi [email protected].

Pretendentus “Gada sporta skolotājs 2024” konkursā vērtēs komisija: Aleksandrs Samoilovs – Izglītības un zinātnes ministrijas Sporta departamenta direktors, komisijas priekšsēdētājs; Inta Bula-Biteniece – Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas Sporta skolotāju nodaļas vadītāja; Aiva Aišpure – Bauskas Valsts ģimnāzija sporta skolotāja, konkursa “Gada sporta skolotājs 2023” uzvarētāja; Ivars Jakovels – Izglītības un zinātnes ministrijas Komunikācijas nodaļas vecākais konsultants.

Konkursa nolikums, pieteikuma forma un kopā ar pieteikumu iesniedzamie apliecinājumi atrodami IZM tīmekļvietnē.

Konkursa “Gada sporta skolotājs 2024” mērķis – popularizēt sporta skolotāja nozīmi veselīgas un fiziski aktīvas jaunās paaudzes izglītošanas un daudzpusīgas personības attīstības procesā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi