Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 6. jūlijs
Anrijs, Arkādijs
Žanna Juškāne

Juškānei 59.vieta IBU kausa posmā sprinta distancē; Lūsa ierindojas 65.pozīcijā

Latvijas biatloniste Žanna Juškāne sestdien ieņēma 59.vietu Austrijā notikušā Starptautiskās Biatlona savienības (IBU) kausa sezonas trešā posma 7,5 kilometru sprinta distancē, joprojām nespējot kvalificēties Pasaules kausa sacensībām, kamēr kungiem desmit kilometros Daumants Lūsa ieņēma 65.vietu.

Par uzvarētāju dāmu sacensībās kļuva Krievijas sportiste Darja Virolainena, kura šāva bez kļūdām, kamēr Juškāne mēroja četrus soda apļus un Krievijas sportistei zaudēja trīs minūtes un 25,2 sekundes.

Juškāne nopelnīja 165,36 IBU kvalifikācijas punktus, bet lai izpildītu Pasaules kausa kvalifikācijas nosacījumus, vajadzēja tikt pie ne vairāk par 123 punktiem, jeb laika izteiksmē būt par minūti un piecām sekundēm ātrākai.

Tikmēr otra Latvijas pārstāve Anda Muižniece palika 70.vietā 86 dalībnieču konkurencē. Arī viņa pieļāva četras kļūdas šaušanā, bet uzvarētājai zaudēja četras minūtes un 16,8 sekundes.

Savukārt kungiem uzvaru svinēja norvēģis Henriks L'Ābē-Lunns, kurš šāva bez kļūdām, finišu sasniedzot pēc 23 minūtēm un 29,9 sekundēm.

Lūsa mēroja divus soda apļus un no uzvarētāja atpalika divas minūtes un 59,4 sekundes.

Tikmēr Aleksandrs Patrijuks, kurš šaušanā arī pieļāva divas kļūdas, palika 76.vietā, savam komandas biedram Lūsam zaudējot 20,9 sekundes, bet Žans Andrejevs kļūdījās četras reizes un bija 94.vietā starp 125 finišējušiem sportistiem.

Piektdien turpat Obertilahā 20 kilometru individuālajā distancē Lūsa ieņēma 49.vietu, Patrijuks palika 82., bet Andrejevs 89.pozīcijā.

Savukārt dāmām 15 kilometru individuālajā distancē 56.vietu ieņēma Juškāne, bet Anda Muižniece nefinišēja.

Paralēli IBU kausam Čehijā norisinās arī Pasaules kausa trešais posms, kur sestdien labākie planētas biatlonisti sacenšas iedzīšanas distancēs, bet svētdien notiks sacensības ar masu startu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi