Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Kamaniņnieki mājas trasē cer uz medaļām

Optimistisks noskaņojums valda Latvijas kamaniņu sporta izlasē pirms nedēļas nogalē paredzētā Pasaules kausa posma Siguldā. "Vajadzētu būt medaļām," prognozē valstsvienības dalībniece Maija Tīruma, kura pati nestartēs pirmajā posmā gūtā savainojuma dēļ. Izlases galvenais treneris Pēteris Cīmanis norādīja, ka problēmas varētu rasties trešajā posmā Vācijā, jo no Insbrukas jādodas uz Latviju, bet pēc tam tāls ceļš jāmēro uz trešo posmu Vinterbergā.

"Savās mājās nostartēsim labi, lai arī nestartēsim pilnā sastāvā, jo uz Junioru kausa posmu Kēnigzē devusies Agnese Kolača, kā arī divnieks Bērze/Logins," Cīmanis atklāj, ka Tīrumai savainoto sarakstā pievienojusies Zane Stira, kura ceturtdienas rīta treniņā piedzīvoja kritienu un, visticamāk, sarāvusi ceļgala saites. Tas nozīmē, ka dāmu konkurencē Latviju pārstāvēs tikai Anna Orlova. Pirmajā posmā krita kungu komandas līderis Mārtiņš Rubenis, taču Siguldā viņš ir gatavs startēt. Pēteris Cīmanis min — kādu no nākamajiem posmiem 30 gadu vecais sportists izlaidīs, jo kritienā nedaudz sabojātas kamanas, taču uz sezonas svarīgākajiem startiem visam jābūt kārtībā. Austrijā starp kungiem 16.vietā finišēja Inārs Kivlenieks, kurš atzina, ka viņu par izlases līderi saukt vēl ir pāragri — vēl jāaudzē pašapziņa sacensībās. Iepriekšējā sezonā Siguldas posmā nepaveicās startā, taču šogad šajā elementā jūtams progress, tāpēc sportists būs apmierināts tikai ar iekļūšanu desmitniekā. Redzot Vankūveras tuvumu, krāsainākas paliek arī sacensības pasaules kausā. Siguldā starp 143 dalībniekiem redzēsim arī sportistus no Argentīnas, Gruzijas, Taizemes un Austrālijas, kuri parasti aktivizējas, tuvojoties olimpiskajām spēlēm. Pirmo reizi šosezon notiks komandu stafetes, kur intrigu vairo tas, ka pat vadošajām komandām dažkārt neizdodas veiksmīgi nodot stafetes signālu. Šogad sacensībām pieteikušās 11 komandas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Kamaniņu sports

Pasaules kausa izcīņa, Sigulda

5.XII 13.00 Nāciju kauss (I.Kivlenieks, O.Gudramovičs/P.Kalniņš)

6.XII 9.55 1.brauciens dāmām (A.Orlova)

6.XII 11.10 2.brauciens dāmām (A.Orlova)

6.XII 12.30 1.brauciens divniekiem (A.Šics/J.Šics, O.Gudramovičs/P.Kalniņš)

6.XII 13.40 2.brauciens divniekiem (A.Šics/J.Šics, O.Gudramovičs/P.Kalniņš)

7.XII 9.55 1.brauciens kungiem (M.Rubenis, G.Rēķis, I.Kivlenieks, M.Lozbers)

7.XII 11.25 2.brauciens kungiem (M.Rubenis, G.Rēķis, I.Kivlenieks, M.Lozbers)

7.XII 13.30 Komandu stafet

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasečņiks piedalīsies Bucks treniņnometnē

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Milvoki "Bucks" treniņnometni aizvadīs 20 spēlētāju sastāvā, starp kuriem būs arī Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks, pirmdien pavēstī...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi