Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Kļičko 12 raundu boksa cīņā pārliecinoši pēc punktiem sakauj Povetkinu

Ukrainas smagā svara bokseris Vladimirs Kļičko sestdienas vakarā pārliecinoši pēc punktiem Krievijas galvaspilsētā Maskavā sakāva mājinieku Aleksandru Povetkinu, nosargājot savus titulus.

Kļičko, kurš šobrīd ir Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO) un Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) versijās smagsvariem, kā arī Pasaules Boksa asociācijas (WBA) superčempiona titulu īpašnieks, pārspēja Povetkinu ar 119:104, 119:104, 119:104.

Līdz ar to Kļičko ir izcīnījis jau savu 61.uzvaru 64 aizvadītajās cīņās, kamēr Povetkinam 27 dueļos šis bija tikai pirmais zaudējums.

Cīņa aizritēja ar lielāku Kļičko pārsvaru, turklāt ukrainis bija manāmi pārāks septītajā raundā, kad trīs reizes pēc kārtas aizsūtīja Povetkinu nokdaunā.

"Tā bija smaga cīņa, Povetkins ir īsts cīnītājs," pēc dueļa izteicās Kļičko. "Es turpināju veikt labus sitienus, taču viņš vēl joprojām stāvēja manā priekšā. Domāju, ka mana uzvara bija pelnīta, taču man vēl jāturpina uzlabot sniegums."

"Cīņa neaizritēja tā kā biju vēlējies, taču nekad nepadodos. Protams, Kļičko šodien bija labāks bokseris, viņš ir labākais pasaulē," sacīja Povetkins, kura cīņu ar Ukrainas sportistu noraudzījās 14 tūkstoši skatītāju.

Par šo cīņu Kļičko nopelnīja lielāko honorāru savā karjerā, tiekot pie 13,13 miljoniem eiro (9,2 miljoniem latu), kamēr Povetkins nopelnīja 4,4 miljonus eiro (3,1 miljonus latu).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi