Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Korejietes pēc uzvaras pār Brazīliju sola spēlēt vēl labāk

Olimpiskā dāmu basketbola turnīra A apakšgrupas otro spēli Brazīlija – Korejas Republika (pagarinājumā 62:68) precīzi raksturoja abu komandu metienu (ne)precizitāte: Brazīlijai  23/65 (35%), Korejai 25/69 (36%). Ceturtās ceturtdaļas sākumā radās iespaids, ka korejietes pagurušas un Brazīlijas izlase ieguvusi izšķirošo pārsvaru (50:43). Taču korejietes ar zonas aizsardzību apturēja pretinieku uzbrukumus, un pašas aukstasinīgi sameta 10 sodus pēc kārtas, panākot izlīdzinājumu pamatlaika izskaņā un lūzumu pagarinājuma sākumā.

Satriektās brazīlietes pēc zaudējuma solīja laboties nākamajās spēlēs, bet dienvidamerikāņu žurnālistu aktīvi spaidītais treneris Paulu Kampušs atzina, ka nespējot izskaidrot milzīgo kļūdu skaitu (29!; korejietēm 12). Pretēji basketbola teorijai, brazīlietēm nelīdzēja pat pārliecinošā uzvara cīņā par atlēcošajām bumbām (53:31).

“Nespējām nosargāt uzvaru, kas jau bija rokā. Varbūt galotnē pietrūka koncentrācijas. Nedomāju, ka esam sliktāka komanda par Koreju, taču pretinieces labāk izmantoja savas iespējas,” atzina P.Kampušs.

Korejas komandas galvenais treneris Dukshva Juņs atturīgi paslavēja savas audzēknes par veikumu aizsradzībā un piebilda, ka Brazīlijas izlasei pietrūcis bīstamo snaiperu, kuras uz Pekinu nav atbraukušas (acīmredzot domātas veterānes un arī bijusī TTT Rīga spēlētāja Iziana, kas pēc konflikta ar treneri olimpiskā kvalifikācijas turnīra laikā tika izslēgta no valstsvienības). “Varam spēlēt vēl labāk, ja aktivizēsim uzbrukumu. Tas mums jāizdara!” Juņs solīja nopietnu cīņu gan pirmdien ar Krieviju, gan arī turpmākajos mačos.   

Pirmajā A apakšgrupas spēlē Austrālija ar 83:64 pārspēja Baltkrieviju, bet kārtu noslēgs mačs Latvija – Krievija (plkst.17.15 pēc Rīgas laika). Pēdējās ziņas no Latvijas delegācijas mītnes apstiprināja, ka mūsu komanda laukumā izies pilnā sastāvā. Ieskaitot Ievu Tāri, kura piektdienas treniņā bija darbojusies piesardzīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi