Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Latvijā notiks piedzīvojumu sacensības Triatel xRace

Jau vairākus mēnešus aktīvi notiek sagatavošanas darbi pie Latvijā vēl nebijušu piedzīvojumu sacensību Triatel xRace organizēšanas, kuru posmi, sākot ar 2.maiju notiks Ogres, Tukuma, Madonas, Rīgas un Valmieras pilsētās un to apkārtnē.Šis ir jauns piedzīvojumu sacensību veids Latvijā – piedzīvojumu sacensību seriāls, kas ir pa spēkam biroju darbiniecēm un pietiekami interesantas un sarežģītas profesionāliem sportistiem.

Sacensību mērķauditorija ir pieredzējuši sportisti, kuri vēlas pamēģināt savus spēkus citos sporta veidos, piedzīvojumu un vēl nebijušu izjūtu meklētāji, ģimenes un draugi, kuri vēlas aizraujoši pavadīt svētdienas dienu, kā arī uzņēmumi un organizācijas darbinieku saliedētības veicināšanai, informēja sacensību organizatori.Šo sacensību pamatā ir orientēšanās, braukšana ar kalnu velosipēdu, airēšana un peldēšana, kā arī citi aizraujoši un pat nedaudz ekstrēmi speciālie uzdevumi. Sacensību uzdevumi prasīs dalībnieku drosmi, attapību un sadarbību kopējās sacensību stratēģijas izvēlei. Būtiskākā atšķirība no citām Latvijā organizētajām sacensībām ir tā, ka Triatel xRace ir vienas dienas piedzīvojumu sacensības, kas nozīmē, ka komandu pavadītais laiks trasē paredzēts no 4 līdz 10 stundām. Dalībniekiem būs iespēja izvēlēties klasi un grupu atbilstoši sagatavotības līmenim un mērķim.

Sacensības ir ļoti dinamiskas, tā ir iespēja sacensties plecu pie pleca ar citām komandām, jo sacensību formāts nodrošina lielu dalībnieku skaitu. Sīkāka informācija atrodama sacensību nolikumā mājas lapā www.xrace.lv.

Lai piedalītos sacensībās, nepieciešams kompass, velosipēdi un velo ķiveres. Sacensību organizatori sadarbībā ar tūrisma preču veikalu Gandrs piedāvās inventāra nomu tiem, kam šāds ekipējums nav. Būtiski, ka sacensību organizatori posmu norises vietās nodrošina arī papildus bezmaksas servisu: siltu ēdienu, dušu, pamata velo servisu, mantu glabātuvi, medicīnisko palīdzību un bilžu skatīšanos pēc sacensībām.

Piedzīvojumu sacensības notiks piecos posmos: pirmais posms ar Ogres novada atbalstu notiks 2.maijā Ogrē, 13.jūnijā Tukumā, 18.jūlijā Madonā, 15.augustā Rīgā un 12.septembrī Valmierā, kur notiks sacensību noslēgums.

Katrā posmā balvas saņems visu grupu labākās trīs komandas, bet, lai pretendētu uz sacensību galveno balvu 1 000 latu vērtībā, ir jāpiedalās vismaz četros posmos.

Lai pieteiktos sacensībām, mājas lapā ir jāreģistrē komanda 3 dalībnieku sastāvā. Komandas var būt vīriešu, sieviešu un jaukta tipa. Pieteikšanās sacensībām atklāta jau no 2.marta. Laicīga pieteikšanās nodrošina zemāku komandas dalības maksu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi