Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Latvija stafetes kvartets skrēja arī par Arāju

Latvijas 4x100 metru stafetes komandai pēc debijas Eiropas čempionātā bija labs noskaņojums. Ņikita Paņkins, Jānis Leitis, Sandis Sabājevs un Jānis Mezītis uzrādīja laiku 40,46 sekundes un ieņēma 12. vietu 16 komandu konkurencē.

“Ir labi. Aptuveni šādu rezultātu arī plānojām,” rezumējumu iesāka Jānis Leitis, kuram vienīgajam jau bija pieredze notikušā rezumēšanā Eiropas čempionātā. Divi stafetes dalībnieki Jānis Mezītis un Sandis Sabājevs pēc skrējiena pa finiša taisni soļoja atpakaļ uz ģērbtuvēm, nezinot, ka liela mēroga mačos obligāts nosacījums ir iziet cauri mediju zonai. Tiesnesis abus novirzīja pareizajā virzienā. “Vajadzēja tomēr būt rezultātam 40,00 sekundes,” Paņķins pielaboja Leiti. Mezītis norādīja uz stafetes skrējienu specifiku. “Paskatīsieties protokolā un ieraudzīsiet, ka pasaules čempionātu un olimpisko spēļu dalībnieki poļi ir aiz mums (Polija nefinišēja – aut.).”

Sandim Sabājevam pirmais starts šāda līmeņa sacensībās bija papildinājis optimisma devu. “Jāturpina strādāt un tad jau arī vēl būs iespēja skriet šādā līmenī.”Vai jau nākamgad pasaules čempionātā Maskavā? “Kāpēc ne?” ar pretjautājumu atbildēja Sabājevs. Reālāk Latvijas kvarteta izredzes vērtēja Panķins. “Tas tomēr nav reāli. Tad ir jāskrien 38,50 sekundēs.”

Leitis izvērtējumu beidza uz emocionālas nots. “Skrējām arī par Ronaldu Arāju, kuram vakar tika izdarīta ahileja operācija. Viņš piezvanīja un teica, ka domās būs kopā ar mums.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi