Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Latvijas florbolisti pasaules čempionātā sagādā nepatīkamu pārsteigumu turnīra saimniekiem

Latvijas vīriešu florbola izlase svētdien pasaules čempionātā otrajā mačā ar rezultātu 4:3 (0:1, 3:1, 1:1) pārsteidzoši pārspēja sacensību saimnieci Čehiju. Divus vārtus uzvarētājiem guva Morics Krūmiņš, bet vēl vienu precīzu metienu pievienoja Toms Bitmanis un Atis Stepāns, kamēr katrs pa vienai rezultatīvai piespēlei atdeva Toms Akmeņlauks, Atis Blinds, Mihails Kostusevs un Pēteris Trekše. Krūmiņš tika nosaukts par Latvijas izlases labāko florbolistu šajā mačā.

Pēc pirmā perioda Latvija bija iedzinējos ar 0:1, taču otrajā trešdaļā rezultātu izlīdzināja Krūmiņš, turklāt viņš arī pēc neilga brīža izvirzīja savu komandu vadībā ar 2:1. Spēles turpinājumā čehi spēlēja mierīgi un mēģināja atgūt vārtus, tomēr Bitmanis panāca jau 3:1 un padarīja mājinieku situāciju vēl sarežģītāku.

Otrās trešdaļas turpinājumā mājinieki sāka spēlēt aktīvāk panāca savu, gūstot otros vārtus. Noslēdzošajā trešdaļā Čehija gan rezultātu izlīdzināja, bet Stepāns guva uzvaru nesošos vārtus un nodrošināja savai komandai panākumu.

Jau ziņots, ka pirmajā mačā sestdien Latvijas komanda ar 3:7 piekāpās Šveicei, bet Čehijas komanda ar 10:5 uzveica Vāciju.

Ar Vācijas izlasi Latvija spēkosies grupu turnīra noslēgumā pirmdien.

"Protams, vienmēr ir prieks uzvarēt kādu no florbola lielvalstīm," pēc mača Latvijas Televīzijai sacīja komandas treneris Ingus Laiviņš. "Neskatoties uz to, mums ir jāsaglabā vēss prāts. Pret Vāciju būs svarīga spēle, jo neveiksmes gadījumā šī uzvara var neko nedot."

Latvijas nākamos pretiniekus Vāciju šodien ar 13:1 sagrāva Šveice.

Latvija šobrīd ar vienu uzvaru divās spēlēs ir grupas trešajā vietā, bet tāda pati statistika ir otrajā vietā esošajai Čehijai, kamēr Šveice guvusi panākumu abos mačos. Vācija gan šobrīd ir bez panākumiem un ir pēdējā savā grupā.

(pievienota fotogalerija)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi