Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Latvijas Galda hokeja izlasei panākumi Pasaules Čempionā

Latvijas Galda hokeja izlase ļoti veiksmīgi piedalījusies Pasaules Galda Hokeja čempionātā, kurš norisinājās no 15.jūnija līdz 18.jūnijam Norvēģijas pilsētā Brynē, informē Latvijas Galda Hokeja Federācija.

Latvijas sportisti parādīja izcilu sniegumu triumfējot vairākās disciplīnās: Junioru komanda- zelta medaļas, sieviešu komanda- sudrabs, prestižajā Open komandu kategorijā - Latvijas komanda ieņēma 1.vietu saņemot zelta medaļas.

Individuālajos sacensību posmos ne mazāki panākumi: Junioru kategorijā Toms Baumanis izcīnīja sudraba medaļu. Sieviešu kategorijā mūsu sportiste Krista Annija Lagzdiņa triumfēja un saņēma zelta medaļu. U13 individuālajā kategorijā, divi mūsu sportisti tikās finālā, kur Rainers Neija izcīnīja zelta medaļu, bet Henrijs Prokuratovs sudrabu.

Neatpalika arī veterānu izlase, kur Salvis Skarainis izcīnīja bronzu, bet veterāni komandu sacensībās izcīnīja augsto 5.vietu.

Vienā no svarīgākajām kategorijām OPEN individuālajās sacensībās, Rainers Kalniņš ieņēma otro vietu izcīnot sudraba medaļu.

Galda hokejs ir sporta veids ar kuru nodarbojas vairāk nekā 30 valstīs Eiropā, Āzijā un Amerikā. Tā ir dinamiska un aizraujoša spēle ar bagātu vēsturi, pirmās meistarsacīkstes - Zviedrijas čempionāts, notika 1982. gadā. Galda hokejistam ir nepieciešami ilgi un rūpīgi treniņi, lai paaugstinātu savu meistarības līmeni un apgūtu daudzus tehniskos elementus, laba reakcija, ātra domāšana, prasme analizēt situācijas un pamatīga fiziskā izturība, bet tajā pat laikā šī spēle ir pieejama jebkuram neatkarīgi no vecuma un dzimuma. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi