Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Latvijas kamaniņu braucēji cer uz medaļām Eiropas čempionātā

Nedēļas nogalē Siguldā gaidāmajā Eiropas čempionātā kamaniņu sportā vienas no favōritvienībām Vācija un Itālija startēs ar otro sastāvu. Savukārt sacensību saimnieki latvieši pieteikuši visus līderus.Latvijas Kamaniņu sporta federācijas prezidents Atis Strenga otrdien notikušajā preses konferencē atklāja, ka Eiropas čempionāts Siguldā vairākām komandām ir kā pēdējais kvalifikācijas posms pirms ziemas olimpiskajām spēlēm Vankūverā, kas sola lielu intrigu.

Pēc Strengas teiktā, Siguldā divas no galvenajām favorītvienībām Vācija un Itālijas nebūs pārstāvēta ar pašiem labākajiem. Vācijas izlase uz Siguldu atvedusi otro sastāvu, bet Itālijas izlasē nebūs tās līderu Armīna Cīgelera un Kristiana Oberštolca/Patrika Grūbera.Latvijas izlases galvenais treneris Pēteris Cīmanis teica, ka sacensībās startēs komanda spēcīgākajā sastāvā: brauks Mārtiņš Rubenis, Guntis Rēķis un Inārs Kivlenieks, Maija Tīruma un Anna Orlova, kā arī ekipāžas ar brāļiem Šiciem un Gudramovičs/Kalniņš."Šosezon starptautiskajos mačos nav veicies tik labi kā gribētos, tāpēc komanda ir apņēmības pilna savās mājās izcīnīt augstas vietas. Visa sezona bija pakārtota olimpiskajām spēlēm, daudz tika strādāts pie tehnikas, tāpēc arī rezultāti varbūt nebija tik augsti. Siguldā darīsim visu, lai iepriecinātu. Turklāt tas ir ģenerālmnēģinājums pirms olimpiskajānm spēlēm. Ceram uz labvēlīgiem laika apstākļiem, tad arī rezultātiem jābūt labiem," teica Cīmanis.Sestdien notiks sacensības dāmām un divnieku ekipāžām, bet svētdien - kungiem un komandu stafetē, kurā Latvija triumfēja pirms diviem gadiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi