Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Latvijas labākais biatlonists Rastorgujevs ieguvis ilgtermiņa sponsoru

Parakstot četru gadu sadarbības līgumu, AS Norvik Banka kļuvusi par Latvijas Biatlona federācijas (LBF) lielāko privāto sadarbības partneri un biatlonista Andreja Rastorgujeva ģenerālsponsoru.

Noslēgtais līgums ļauj turpināt attīstīt Latvijas biatlona tradīcijas un dod iespēju Rastorgujevam pilnvērtīgi gatavoties 2018.gada Ziemas Olimpiskajām spēlēm, teikts bankas paziņojumā presei.

Sadarbības līgums sastāv no divām daļām – finansējuma Andrejam Rastorgujevam un atbalsta LBF aktivitātēm. Līguma pamatsumma ir 170 tūkstoši eiro un tas paredz arī papildu finansējuma iespējas par izciliem sasniegumiem starptautiska mēroga sacensībās (Pasaules kauss, IBU kauss, Pasaules čepionāts, Eiropas čempionāts, Olimpiskās spēles).

„Esmu gandarīts, ka ir novērtēti mani sportiskie sasniegumi un izteikts atbalsts maniem mērķiem - lieliski startēt pasaules biatlona trasē. Šobrīd es un mans treneris varam koncentrēties tikai uz treniņiem, startiem sacensībās un tas ir galvenais,” paudis Rastorgujevs.

Vēl pirms mēneša viņš intervijā Latvijas televīzijai atklāja, ka nākamajai sezonai vēl trūkst 80 000 eiro. Lai pilnvērtīgi aizvadītu sezonu, kopumā nepieciešami aptuveni 120 000 eiro, iepriekš paudis biatlonista treneris Intars Berkulis.

Pērn Pasaules kausa kopvērtējumā Rastorgujevs izcīnīja augsto 16.vietu, bet Soču olimpiskajās spēlēs visaugstāk - 9.pozīcijā - spēja finišēt 12,5 km iedzīšanas distancē. Jaunā biatlona sezona startēs šo svētdien.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi