Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +27 °C
Skaidrs
Piektdiena, 24. maijs
Marlēna, Ilvija, Ziedone

Leitis: Atstāju ierakstītu stulbu rezultātu

Savāds ieraksts paliks iepretim Jānim Leitim Eiropas čempionāta tāllēkšanas sacensībās – 5,88 metri. Negribot saasināt cirkšņa savainojumu, Leitis nopietni lēca tikai vienā mēģinājumā, kurā bija pārkāpums. Gandrīz vai izskrienot cauri bedrei, sanāca 5,88 – 32 rezultāts 37 dalībnieku konkurencē. Vēl pieci palika bez rezultāta.

“Pēc netikšanas 400 metru finālskrējienā gribējās izlikt emocijas, tāpēc arī mēģināju lēkt, bet nekas nesanāca. It kā jutos labi, bet 400 metru skrējieni bija atstājuši sekas – soļus nācās stiept. Muļķīgi jau no vienas puses, jo tagad paliks stulbs rezultāts 5,88 metri. No otras puses tagad mani vismaz nebūs iemesla diskvalificēt, varēšu ar puišiem skriet stafeti,” tā notikušo sektorā komentēja Leitis.

Leitis otrajā mēģinājumā lēca, bet bija pārkāpums. “Varēja būt rezultāts 7,80 metri, bet tas man tāpat neko nebūtu devis. Mazliet atsitu papēdi, bet nekas nopietns. Viss ir kārtībā.”

Latvijas delegācijā ceturtdienas vakarā bijušas garas runas par to, vai pēc Ronalda Arāja izkrišanas no sastāvā neatsaukt stafetes komandu. “Divi puiši tikai šodien ielidoja Helsinkos. Protams, žēl, ka nebūs divi spēcīgi stafetes posmi Elvijs (Misāns) un Arājs. Bija jau doma par Latvijas rekordu vai nopietnāku normatīvu, bet bez diviem spēcīgiem posmiem cerības acīmredzami samazinās. Tomēr vajadzēja ņemt vērā, ka divi skrējēji bija speciāli gatavojušies stafetei. Šī, iespējams, būs vienīgā reize, kad viņi startēs tik augsta līmeņa mačos. Manis dēļ atsaukt komandu būtu muļķīgi. Man nav grūti vienu stafetes posmu noskriet. Uz augstu rezultātu nevaram cerēt, bet savu darbu centīsimies izdarīt.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Izteikti vairāk ielaistu ripu

Komandas sniegumu un ieņemto vietu nosaka vairāki faktori, kā, piemēram, spēle nevienādos sastāvos un kopējā sadarbība laukumā, bet liela nozīme ir arī katra spēlētāja individuālajam sniegumam. Latvij...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi