Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Leitis: Šaubos, vai pusfinālā vispār skriešu

Pēc 400 metru pirmās kārtas skrējiena Jānis Leitis vismaz piecas minūtes palika sēžam uz paklāja mediju mix zonā. “Vieglatlētikā esmu izmēģinājis daudzas disciplīnas, tāpēc varu apgalvot, ka 400 metru distance ir visgrūtākā. Man patiešām ir slikti.”

No īsas intervijas Leitis tomēr neatteicās. Smagi elsojot aprautām frāzēm sportists atklāja, ka par personisko rekordu 45,92 sekundes nav gandarījuma sajūtas. “Esmu diezgan vīlies. Man ir cirkšņa savainojums, tāpēc šajās sacensībās galveno akcentu liku uz 400 metru skrējienu. Gribēju izskriet Londonas olimpisko spēļu normatīvu, bet pietrūka divas sekundes simtdaļas. Šaubos, vai pusfinālā vispār skriešu. Neesmu gatavs ar maksimālu atdevi startēt divas dienas pēc kārtas.”

Pusfināla skrējieni sāksies ceturtdien no pulksten 18.40. Leitis Helsinkos ir paredzējis startēt arī tāllēkšanas sacensībās un 4x100 metru stafetes skrējienā, bet galīgais lēmums tiks pieņemts turpmākajās dienās, kad treniņos būs izmēģināta tāllēkšana.

Leitim 1. kārtas otrajā 400 metru skrējienā tika piešķirta pirmā vieta, jo angli Ričardu Baku diskvalificēja. Kopumā diskvalificēja neierasti daudz – septiņus skrējējus. Leitim 1. kārtā dalīta 4../5. vieta 37 dalībnieku konkurencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi