Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Lietus neliedz Dekmeijerei pārvarēt ASV atklātā čempionāta dubultspēļu turnīra pirmo kārtu

Neskatoties uz vairākas stundas ilgu pauzi lietus dēļ, Latvijas tenisistei Līgai Dekmeijerei pārī ar vācieti Monu Bartelu trešdien izdevās pārvarēt ASV atklātā čempionāta sieviešu dubultspēļu turnīra pirmo kārtu. 
Dekmeijere un Bartela ar rezultātu 6-3, 6-4 uzveica čehieti Evu Hrdinovu un Aleksandru Dulgeru no Rumānijas.

Latvijas un Vācijas duets uzvarēja cīņas pirmos trīs geimus, bet pēc tam mačs uz vairākām stundām tika pārtraukts lietus dēļ. Pēc atsākšanās Dekmeijere un Bartela turpināja dominēt, izcīnot panākumu. Pārējie divi mači, kas dienas turpinājumā bija paredzēti šajā kortā, nemaz netika uzsākti. 

Šobrīd Dekmeijere atrodas WTA dubultspēļu ranga 88.vietā, bet viņas pāriniece Bartela ir pozīciju augstāk.Savukārt no abām pretiniecēm dubultspēļu reitingā vislabāk klājas Hrdinovai, kurai 73.vieta, bet Dulgeru ieņem 290.pozīciju.

Otrajā kārtā Dekmeijeres un Bartelas pretinieces vēl nav zināmas. Viņas spēkosies ar vai nu serbieti Jeļenu Jankoviču un Mirjanu Lučiču-Baroni no Horvātijas, kuras izliktas ar 15.numuru, vai arī ukrainieti Irinu Burjačoku un Karīnu Knapu no Itālijas. Šis mačs ieplānots ceturtdien, bet pirms tam gan Jankovičai, gan Knapai plānoti arī vienspēļu mači. 

Dekmeijeres labākais sasniegums ASV atklātajā čempionātā ir otrās kārtas sasniegšana, ko viņa nu iespējusi piecas reizes, bet iepriekšējo reizi tas izdevās pērn, tāpēc šoreiz viņai bija jāaizstāv 160 WTA ranga punkti.

Latviete Ņujorkā spēlēja jau devīto reizi. 

Kā ziņots, no Latvijas tenisistiem ASV atklātajā čempionātā sacentās arī Ernests Gulbis, bet viņš vīriešu vienspēļu sacensību pirmajā kārtā ar 6-3, 3-6, 6-1, 6-7 (4:7), 4-6 negaidīti piekāpās Andrēasam Haideram-Maureram no Austrijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi