Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Māris Urtāns: tagad galvenais ir nostabilizēties

Latvijas lodes grūdējs Māris Urtāns telefonintervijā portālam diena.lv atzina, ka sestdien Eiropas komandu čempionātā Belgradā sasniegtais rezultāts 21,63 metri ir neliels pārsteigums arī viņam pašam. Šis ir Urtāna personiskais rekords, tikai par 11 centimetriem atpaliek no Jāņa Bojāra Latvijas rekorda un ir piektais labākais rezultāts šosezon pasaulē.

“Ar treneri (Guntaru Gailīti) šosezon bijām plānojuši sasniegt 21 metru robežu, bet pāri 21,60 metriem – to gan negaidīju. Ir neliels pārsteigums,” stāstīja Urtāns, kurš 14.jūnijā sacensībās Prāgā bija sasniedzis savu personisko rekordu 20,75 metri. “Grūdiens izdevās ļoti viegls, tehniski precīzs. Ja saspringtu, noteikti tik labi nebūtu izdevies.”Māris arī atklāja, ka, pateicoties dakteru rūpēm, puslīdz apārstējis cirkšņa savainojumu, kura dēļ neizmantoja visus metienus ne sacensībās Prāgā, ne Belgradā. Turklāt sacensības Serbijā noritējušas grūtos laika apstākļos – ik pa brīdim sauli nomainījusi pamatīga lietusgāze.“Rezultāts rāda, ka esmu labā sportiskajā formā. Tagad gan domāta pauze, bet jūlija sākumā slodzes palielināsies, domājot par Eiropas čempionātu, ” tā Latvijas lodes grūdējs.

“Šādi grūdieni apliecina, ka ir jēga turpināt trenēties. Nesolu, ka sanāks vēl tālāk, bet gribas noturēties vismaz šajā līmenī. Galvenais ir nostabilizēt rezultātus.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi