Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 26. septembris
Kurts, Knuts, Gundars

Martinam Dukuram kārtējā uzvara PK posmā, Tomass - ceturtais

Latvijas skeletonists Martins Dukurs kļuvis par Pasaules kausa 2. posma Pārksitijā, ASV, uzvarētāju, divu braucienu kopsummā uzrādot rezultātu 1:39,71, savukārt viņa brālis Tomass palika ceturtais, atpaliekot no uzvarētāja 0,25 sekundes. Jāpiebilst, ka otrajā braucienā labāko laiku uzrādīja tieši T. Dukurs - 49,91 sekundes.

M. Dukurs abu braucienu summā tikai par 0,05 sekundēm apsteidza vācieti Aleksandru Krokelu un par 0,11 sekundēm Krievijas sportistu Aleksandru Tretjakovu, lai gan otrā brauciena sākuma daļā bija priekšā sekotājiem par gandrīz četrām sekundes desmitdaļām.

Jāatgādina, ka M. Dukurs pirmajā vietā atradās arī pēc pirmā brauciena, savukārt T. Dukurs bija piektais, atpaliekot no Martina par tieši trim sekundes desmitdaļām. M. Dukurs pirmo braucienu veica 49,75 sekudēs, bet viņa brālis Tomass - 50,05 sekundēs.

Dalītā otrajā vietā pēc pirmā brauciena atradās A. Tretjakovs un A. Krokels, kuri no Martina Dukura atpalika tikai 0,06 sekudes, savukārt ceturtais pēc pirmā brauciena bija Vācijas sportists Franks Rommels, kurš atpalika no M. Dukura 0,28 sekundes. Beigās F. Rommels palika piektais, atpaliekot no M. Dukura 0,30 sekundes.

Pasaules Kausa kopvērtējumā pēc diviem posmiem M. Dukurs ir pārliecinošā vadībā ar 450 punktiem, bet T. Dukurs ar 402 punktiem saglabā otro vietu, gan tikai par diviem punktiem apsteidzot A. Tretjakovu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi