Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Maskalāna četriniekam 16.vieta Sanktmoricā, Miņins nekvalificējas otrajam braucienam

Latvijas bobsleja četrinieks ar pilotu Edgaru Maskalānu ierindojies 16.vietā Pasaules kausa izcīņas septītajā posmā Sanktmoricā.Pēc pirmā brauciena Maskalāns ar stūmējiem Pāvelu Tulubjevu, Raivi Broku un Mihailu Arhipovu ieņēma dalītu 19.vietu (1:06,14), bet otro veica krietni veiksmīgāk (1:05,71) un pakāpās par trim pozīcijām.

Par posma uzvarētājiem kļuva Vācijas pirmā ekipāža ar pilotu Andrē Langi. Maskalāna četrinieks viņiem divu braucienu summā zaudēja 1,72 sekundes.Otrajam braucienam Sanktmoricā nespēja kvalificēties Latvijas pirmā ekipāža Jānis Miņins, Daumants Dreiškens, Oskars Melbārdis un Intars Dambis. Pasaules kausa kopvērtējuma vicelīderis pirmajā braucienā sasniedza tikai 27.rezultātu 29 ekipāžu konkurencē (1:06,70) un palika ārpus 20 labāko ekipāžu skaita, kas nopelnīja tiesības veikt otro mēģinājumu. Jau ziņots, ka Miņins Sanktmoricā nespēja kvalificēties otrajam braucienam arī divnieku sacensībās.Latvijas bobsleja izlases galvenais treneris Sandis Prūsis telefona ekpresintervijā pēc pirmā brauciena portālam diena.lv nespēja rast konkrētu izskaidrojumu neveiksmēm Sanktmoricā.“Īsti pat nezinu, uz ko novelt sliktos rezultātus – viss sakrājās pa mazumiņam. Trešais starta numurs Miņinam Sanktmoricā nav ērts, taču tie, kas startēja pirms un pēc viņa, nobrauca labāk. Vienkārši neslīdēja… Katrā ziņā šīs mums ir nopietna viela pārdomām pirms Pasaules kausa pēdējā posma.”Prūsis gan atgādināja, ka Sanktmoricas trase Jānim Miņinam ir ierasti neērta.Līdzšinējais Pasaules kausa izcīņas kopvērtējuma līderis četriniekos amerikānis Stīvens Holkombs ierindojās ceturtajā vietā. Viņš saglabājis līderpozīcijas (1455 p.). Uz otro vietu pakāpies viņa tautietis Džons Napjērs (1186), bet Miņins noslīdējis uz trešo (1162).Nākamais PK posms, kas vienlaikus būs arī Eiropas čempionāts, notiks pēc nedēļas Īglsas trasē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Pasaules kauss bobslejā

Sanktmorica. Četrinieki

1.Vācija-1 (Lange) 2:10,13
2.Vācija-3 (Angerers) +0,25
3.Krievija-2 (Zubkovs) +0,35
4.ASV-1 (Holkombs) +0,45
5.Šveice-1 (Rīegs) +0,71
6.Kanāda-2 (Lidērs) +0,72
6.ASV-3 (Kons) +0,72
16.Latvija-2 (Maskalāns) +1,72
27.Latvija-1 (Miņins) 1:06,70

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi