Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Minusa un Ikauniece: Lai sanāktu labāk, vairāk jātrenējas

"Varēja būt labāk, bet kā ir tā ir. Ar to jāsamierinās. Lai sanāktu labāk, vairāk jātrenējas," pēc zaudējuma Polijā notiekošā pasaules čempionāta ievadmačā sacīja Latvijas pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Inga Ikauniece.

Aizvadītajā spēlē latvietes ar 0:2 (13:21, 14:21) piekāpās mājiniecēm Kingai Kolosinskai un Monikai Bžosteikai, kas izliktas ar 1.numuru. Latvijas pārim sacensībās ticis pēdējais, 48.numurs - mūsējās dalībai turnīrā saņēma wild card jeb speciālo ielūgumu.

"Vecums jau mums ir tāds, ka prioritāte ir trenēšana, nevis spēlēšana. Bija iespēja šeit spēlēt, un no tās neatteicāmies. Pāris aizsardzības sanāca, taču bija slikta servju uzņemšana. Aizsardzība jau sanāk tad, ja pašas labāk servējam. Pretiniecēm ir grūtāk veidot uzbrukumus un mums – vieglāk noturēt aizsardzību. Ja mūsu serve nav tik agresīva, tad viņām uzbrukumā bija vieglāk. Slikti servju uzņemšanā nospēlējam," atzina Ikauniece. Pasaules čempionātam abas gatavojušās aptuveni mēnesi.

Turpinājumā Latvijas duets spēlēs ar šveicietēm un vācietēm. Volejbolistes uzskata, ka ar nākamajām pretiniecēm iespējams sekmīgi cīnīties: "Rangā visas pretinieces ir aptuveni vienā līmenī. Galvenais, lai pretinieces pēc spēles ir spiestas iet dušā un saprot, ka ar mums joki mazi." 

Gan sieviešu, gan vīriešu konkurencē startē 48 dueti, kas sadalīti 12 apakšgrupās. Lai turpinātu cīņu par medaļām, grupā jāizcīna viena no pirmajām divām vietām. Tālāk tiks arī astoņi labākie trešo vietu ieguvēji. Trīs Latvijas vīru dueti cīņu sāks otrdien, kad F grupā savā starpā tiksies Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš un Toms Šmēdiņš/Ruslans Sorokins. Tikmēr B grupā Mārtiņš Pļaviņš/Jānis Pēda tiksies ar Itālijas pāri Mateo Kečīnī/Paolo Ingroso. 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi