Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Notiks tradicionālais sporta pasākums Saulkrastu kokteilis

Piektdien un sestdien Saulkrastos, aktīvās atpūtas centrā Koklītes notiks gadskārtējais sporta pasākums Saulkrastu kokteilis, kura programmā būs Barons Baltic Open pludmales volejbola turnīrs ar pazīstamu Baltijas valstu meistaru līdzdalību un 2000 eiro lielo balvu fondu, kā arī populārās ielu basketbola tūres Ghetto Basket posms.

Ar pirmo numuru turnīrā izlikti pašreiz Šveicē Pasaules kausā startējošie Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš, bet ar otro – Toms Šmēdiņš un Artūrs Kiseļevs, ziņo rīkotāji. Barons Baltic Open organizatori īpašos uzaicinājumus (wild card) piešķīruši trijiem Saulkrastu turnīru čempioniem. Seškārtējais uzvarētājs Jānis Grīnbergs startēs kopā ar igauni Karelu Kaisu, Austris Štāls laukumā dosies ar brāli Ringoldu Štālu, bet omulīgais lietuvietis Tads Donela spēlēs kopā ar Marju Vasiļausku.Barons Baltic Open pludmales volejbola turnīra dalībnieku pulkā vēl ne mazums pazīstamu meistaru. Koklītēs spēlēs arī Toms Vanags/Ingars Ivanovs, Jānis Rudzītis/Klāvs Zaļkalns, Lauris Iecelnieks/Kristiāns Marnics, Raimonds Vilmanis/Kaspars Salmiņš, Artis Caics/Viktors Koržeņevičs, Jānis un Mārtiņš Freidenfeldi, Andris Treijs/Jānis Vāvers.Piektdienas rītā plkst. 10 cīņu par četrām vietām „Barons Baltic Open” pamatturnīrā uzsāks 18 dueti no Latvijas un Lietuvas, bet pēcpusdienā cīņā dosies spēcīgākie 16 pāri. Sestdien pamatturnīra turpinājums. Fināli par 1. un 3. vietu jau tradicionāli starmešu gaismās, taču pirmo reizi nevis Saulkrastu estrādē, bet gan Koklītēs. Finālspēļu sākums plkst. 21.Tradicionāli pludmales volejbolisti cīnīsies ne tikai par „Barons Baltic Open” naudas balvām, bet arī par milzīgo ceļojošo kausu – mākslinieka Armanda Jēkabsona veidoto metālā kalto kokteiļglāzi. Divus gadus trofeju glabāja 2008. gada čempioni Jānis Šmēdiņš un Kristiāns Marnics.

Ghetto Basket Latvijas tūres spēles notiks ne tikai ierastajās vecuma grupās (zēniem - 1995.gadā dzimušie un jaunāki; vīriešiem - 1994.gadā dzimušie un vecāki; sievietes), bet arī īpašajā veterānu grupā – 1980.gadā dzimušajiem un vecākiem vīriešiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi