Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Ostapenko piedzīvo zaudējumu ASV atklātā čempionāta dāmu dubultspēļu otrajā kārtā

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko sestdien cieta zaudējumu ASV atklātā čempionāta dāmu dubultspēļu sacensību otrās kārtas mačā.

Otrās kārtas mačā Ostapenko duetā ar vācieti Andreju Petkoviču ar 2-6, 4-6 diezgan pārliecinoši piekāpās ungārietei Tīmeju Babošu un Jaroslavu Švedovu no Kazahstānas, kuras izliktas ar trešo numuru un šovasar spēlēja Vimbldonas čempionāta finālā.

Pirmajā setā, divreiz zaudējot punktu pie savas serves, Latvijas un Vācijas duets cieta neveiksmi ar 2-6, kamēr otrajā setā cīņa bija sīvāka. Tā laikā Ostapenko/Petkoviča izvirzījās vadībā ar 4-2, taču šo pārsvaru noturēt nespēja, jo zaudēja četrus geimus pēc kārtas un piedzīvoja neveiksmi.

Pirmās kārtas pārvarēšana Ostapenko devusi 130 WTA dubultspēļu ranga punktus, kas ļaus ievērojami pietuvoties dubultspēļu ranga pirmajam simtniekam.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka Ostapenko vienspēļu turnīra pirmajā kārtā ar 5-7, 3-6 zaudēja Petrai Kvitovai no Čehijas, bet jaukto dubultspēļu pirmajā kārtā pārī ar austrieti Oliveru Maraku ar 1-6, 4-6 piekāpās čehietei Barborai Krejčīkovai un horvātam Marinam Draganjam.

Savukārt svētdien Latvijas otrā rakete sieviešu tenisā ASV atklātā čempionāta ceturtās kārtas spēlē jeb astotdaļfinālā sacentīsies ar britu sportisti Džoannu Kontu. Mačs sāksies plkst.18 pēc Latvijas laika, un tas notiks trīs Grand Slam titulu īpašnieka Artura Eša vārdā nosauktajā kortā, kas ar 23 771 sēdvietu ir ietilpīgākais tenisa korts pasaulē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gaida pēdējo papildinājumu

Eiropā spēlējošajiem izlases kandidātiem sezona klubos ir beigusies, un sastāvs sāk iezīmēties.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi