Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Davidenko nodrošina dalību ATP World Tour finālsacensībās

Pasaules ranga septītās pozīcijas īpašnieks, Krievijas tenisists Nikolajs Davidenko garantējis dalību ATP World Tour finālsacensībās, lai gan ceturtdien ar 3:6, 6:3 un 4:6 piedzīvoja zaudējumu Robinam Sederlingam Parīzes Masters turnīra trešajā kārtā.Vietu ATP World Tour finālsacensībās Davidenko nodrošināja pēc tam, kad trešajā kārtā zaudējumu piedzīvoja krievu tenisista sīvākais konkurents Fernando Verdasko, kas ar 6:3, 3:6 un 4:6 zaudēja Marinam Čiličam.

Finālsacensībās startē tikai astoņi ranga labākie tenisisti. Pašlaik uz pēdējo, astoto vietu pretendē trīs tenisisti - jau pieminētais Verdasko, kā arī čīlietis Fernando Gonsaless un francūzis Žo-Vilfrīds Conga. Neoficiālajam pasaules čempionātam, kā dēvē ATP World Tour finālsacensības, jau kvalificējušies Rodžers Federers, Rafaēls Nadals, Novāks Džokovičs, Endijs Marejs, Huans Martins del Potro un Endijs Marejs.Sezonas noslēguma turnīra notiks Londonā laikā no 22. līdz 29.novembrim.

Parīzes Masters trešajā kārtā ceturtdien negaidītu neveiksmi piedzīvoja Endijs Marejs (4.), kurš ar 6:1, 3:6, 4:6 piekāpās čeham Radekam Štepanekam.

Ceturtdaļfināla pāri: Rafaels Nadals (2.) – Žo Vilfrīds Conga (8.), ovaks Džokovičs (3.) – Robins Sēderlings (9.), Huans Martins del Potro (5.) – Radeks Štepaneks (13.), Gēls Monfiss (15.) – Marins Ciličs.

(papildināta ar pēdējām divām rindkopām)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi