Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

papildināta - Drogbā lauzta roka, dalība Pasaules kausā maz ticama

Kotdivuāras valstsvienības līderis Didjē Drogbā nevarēs piedalīties Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā piektdien spēlē ar Japānu (2:0) gūtā elkoņa savainojuma dēļ.Kotdivuāriešiem Sionā (Šveice) notikusī spēle sākās ļoti veiksmīgi: 13.minūtē pēc Drogbā izpildītā brīvsitiena bumbu savos vārtos ieraidīja japāņu aizsargs Markuss Tulio Tanaka.

Jau pēc divām minūtēm notikušajā epizodē atkal figurēja abi minētie futbolisti. Divcīņā ar Tanaku Drogbā saņēma spēcīgu triecienu pa roku un sāpēs saļima uz zālāja. Chelsea kluba superzvaigzne spēli turpināt vairs nespēja. Viņa vietā laukumā devās Seido Doumbija.Drogbā nekavējoties tika nogādāts slimnīcā, kur viņam tika izdarīts rentgenuzņēmums. Kā ziņo raidorganizācija BBC, futbolistam esot rokas lūzums. "Viņa roka ir lauzta. Ārsts vēl nav skaidri pateicis, vai viņš (Didjē Drogbā) varēs spēlēt Pasaules kausa finālturnīrā," teica Kotsdivuāras izlases preses pārstāvis.

Kotdivuāras izlases aizsargs Kolo Turē, kurš guva komandas otros vārtus, teica, ka pēc futbolista domām viņš turnīrā nevarēs spēlēt. "Mēs šobrīd gaidam, ko teiks ārsti," teica Tore.

Savukārt Kotdivuāras izlases galvenais treneris Svens-Jērans Eriksons nezaudē cerību, ka Drogbā tomēr varēs spēlēt finālturnīrā, kas sāksies piektdien. "Mēs vēl neesam droši, taču domājam, ka tas ir joprojām iespējams," teica Eriksons.

"Ir ļoti skumji, ja jāzaudē tik ļoti nozīmīgs spēlētājs," teica Turē. "Mēs ļoti ceram, ka viņš (Drogbā) varēs spēlēt, taču ārsts vēl nav pieņēmis galīgo lēmumu."

"Es nezinu, cik trauma ir nopietna. Viņam bija ļoti sāpīgi. Protams, ka esam noaizējušies. Viņš ir mūsu komandas kapteinis un viens no labākajiem uzbrucējiem pasaulē," BBC citē Kotdivuāras izlases galveno treneri Svenu-Jēranu Eriksonu.

Savas valstsvienības labā Drogbā ir guvis 44 vārtus 69 spēlēs. Viņa trūkums ievērojami samazinās Kotdivuāras izredzes pārvarēt kvalifikācijas pirmo kārtu tā dēvētajā "nāves grupā", kurā spēlēs arī Brazīlija, Portugāle un Korejas TDR.

(papildināts viss teksts)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi