Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Gulbis Memfisas turnīra pirmo spēli aizvadīs otrdienas vakarā

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis Regions Morgan Keegan Championships turnīrā Memfisā pirmās kārtas spēli ar amerikāni Teiloru Dentu aizvadīs otrdienas vakarā pēc Latvijas laika, informē sacensību rīkotāji. Spēle paredzēta centrālajā kortā, kur pirmā cīņa starp amerikānieti Melāniju Oudinu un Jaunzēlandes tenisisti Marinu Erakoviču sāksies plkst.

18.00 pēc Latvijas laika. Latvijas sportista un ASV tenisista Denta cīņa pardzēta tūdaļ pēc tam. Tenisisti līdz šim savā starpā nav tikušies, bet mača uzvarētājs otrajā kārtā spēlēs vai nu ar turnīra otro numuru argentīnieti Huanu Martinu del Potro, vai arī viņa tautieti Giljermo Kanjasu.27 gadus vecais Teilors Dents dzimis Ņūportbīčā (ASV) un šobrīt ATP pasaules rangā ieņem 593.vietu. Savulaik — 2005.gada 8.augustā — amerikānis bija pat 21. pozīcijā. Dents karjeras laikā uzvarējis četros ATP līmeņa turnīros — 2002.gadā Ņūportā (finālā ar 6:1, 4:6, 6:4 uzvarēja Džeimsu Bleiku), 2003.gadā Memfisā (6:1, 6:4 ar Endiju Rodiku), Bankokā (6:3 7:6 ar Huanu Karlosu Ferero) un Maskavā (7:6, 6:4 ar Sargisjanu Sargisu).Gulbja pretinieks 2004.gada olimpiskajās spēlēs Atēnās spēlē par bronzas medaļu dramatiskā cīņā ar 4:6, 6:2, 14:16 piekāpās čīlietim Fernando Gonsalesam, taču lielisko karjeru izjauca muguras savainojums.  2007.gadā amerikānim veica muguras operāciju un tikai 2008.gada 26. maijā viņš aizvadīja pirmo maču kopš 2006.gada februāra. Šo sezonu Dents sāka Brisbenas turnīrā, kur pirmajā kārtā pārspēja beļģi Stīvu Darsisu, bet otrajā piekāpās francūzim Rišāram Gaskē. Austrālijas atklātā čempionāta pirmajā kārtā tika atzīts amerikāņa Amera Deliča pārākums, bet Sanhosē turnīrā pirmajā kārtā tika pieveikts Bobijs Reinolds, bet otrajā Dents atzina Toda Vildoma pārākumu.

Memfisas turnīra prēmiju fonds ir 1 226 500 ASV dolāri. Ar pirmo numuru tajā izlikts amerikānis Endijs Rodiks.

Gulbis kopā ar Krievijas tenisistu Igoru Kuņicinu piedalīsies arī dubultspēļu turnīrā, kur pirmajā kārtā viņu pretinieki būs soms Jarko Nīminens un zviedrs Robins Sēderlings. Spēle varētu notikt trešdien.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi