Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Jāņa Miņina četrinieks piektajā vietā Altenbergā

Latvijas bobsleja četrinieks ar pilotu Jāni Miņinu svētdien izcīnījis piekto vietu Pasaules kausa izcīņas piektā posma sacenībās Altenbergas trasē Vācijā. 12.vietā ierindojās Edgara Maskalāna pilotētā Latvijas otrā ekipāža.Pirmo braucienu Miņins kopā ar stūmējiem Daumantu Dreiškenu, Oskaru Melbārdi un Intaru Dambi veica 54,15 sekundēs, sasniedzot ceturto labāko rezultātu.

Par līderiem kļuva Vācijas pirmā ekipāža (pilots Andrē Lange), kas finišu sasniedza par 0,61 sekundi ātrāk.Otro braucienu Latvija-1 veica par sekundes desmitdaļu lēnāk, turklāt pēc finiša piedzīvoja kritienu. Divu braucienu summā Miņins ar partneriem ceturtas vietas ieguvējam kanādietim Rašam zaudēja 0,04 sekundes, bet no goda pjedestāla viņu šķīra 0,16 sekundes. Uzvarētājiem Langes četriniekam Latvija-1 zaudēja 1,16 sekundes.Latvijas otrā ekipāža Edgars Maskalāns, Pāvels Tulubjevs, Uģis Žaļims, Mihails Arhipovs pirmajā braucienā ierindojās 13.pozīcijā, bet otrajā trasi veica par 0,15 sekundēm ātrāk un pakāpās par vienu vietu augšup.Langes četrinieks jau pēc pirmā brauciena kļuva par pārliecinošu sacensību līderi – tuvākos sekotājus ASV-1 (S.Holkombs) vācieši apsteidza par 0,50 sekundēm. Arī otrajā mēģinājumā vācieši bija ātrākie.Altenbergā startēja 22 ekipāžas, holandieša van Kalkera četrinieks pēc kritiena pirmajā braucienā tika diskvalificēts, bet Šveices otrā ekipāža ar pilotu Beatu Hefti neizgāja uz starta otrajā braucienā.Pasaules kausa izcīņas kopvērtējumā četriniekiem Miņins (938 punkti) saglabājis otro vietu aiz Stīvena Holkomba (1053 p.). Trešais ir kanādietis Lindons Rašs (913 p.). Maskalāns ar 648 punktiem ir desmitais.(_papildināta ar PK kopvērtējumu_)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Pasaules kauss bobslejā

Altenberga. Četrinieki

1.Vācija-1 (A.Lange) 1:47,23
2.ASV-1 (S.Holkombs) +0,76
3.Krievija-3 (A.Popovs) +1,00
4.Kanāda-1 (L.Rašs) +1,12
5.Latvija-1 (J.Miņins) +1,16
6.Krievija-1 (D.Abramovičs) +1,17
12.Latvija-2 (E.Maskalāns) +1,68

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi