Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Lībietis/Kazijevs iekļūst Jūrmalas Future tenisa turnīra finālā

Latvijas tenisisti Miķelis Lībietis un Artūrs Kazijevs iekļuvuši Jūrmalas Future tenisa turnīra dubultspēļu finālā.Ceturtdien pusfinālā Lībietis un Kazijevs sīvā cīņā ar 7:6 (7:5), 7:6, (7:5) uzvarēja Džaridu Meheru no Austrālijas un Igoru Rudu no Krievijas.

Pirmā seta gaitā abi dueti divkārt apmainījās ar uzvarām pie pretinieku serves. Vienpadsmitajā geimā Lībietim/Kazijevam radās lieliska iespēja bija veikt izšķirošo breiku (40:0 pie pretinieku serves), tomēr Meiheram un Rudam izdevās atspēlēties. Taibreikā pirmo minibreiku izdarīja Latvijas duets (3:1), tomēr drīz vien pretinieki atbildēja ar līdzīgu sasniegumu, panākot 3:4. Panākumu setā Lībietis un Kazijevs nodrošināja taibreika trīspadsmitajā izspēlē, panākot 7:5.

Otrais sets Latvijas duetam sākās ar zaudējumu pie savas serves, tomēr astotajā geimā izdevās atbildēt ar to pašu un panākt 4:4. Tādēļ seta liktenis vēlreiz izšķīrās taibreikā. Šoreiz abi dueti divas reizes apmainījās minibreikiem, bet izšķirošo panākumu pie pretinieku serves mājinieki guva desmitajā izspēlē, kad panāca 6:4. Taibreiks tika uzvarēts ar 7:5.

Izšķirošajā cīņā Latvijas tenisistu pretinieki būs Tomass Kromans (Dānija) un Tristans Ferons-Mehons (Īrija), kuri pusfinālā ar 7:5, 6:4 pārspēja francūžus Tristanu Menjānu un Pjēru Metenjē. Fināla sākums Lielupes tenisa kortos bija paredzēts plkst.13.00, taču lietus pārcelts uz plkst.14.30. Ja lietus nemitēsies, spēli varētu aizvadīt slēgtajos kortos.

Jau ziņots, ka ceturtdaļfināla mačā Latvijas duets pārspēja ar pirmo numuru izliktos Baltkrievijas tenisistus Sergeju Betovu un Dmitriju Žirmontu – 6:4, 6:1.

(papildināta 5.rindkopa)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi