Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - LSPA handbolisti piekāpjas Minskas Dinamo Baltijas līgas spēlē

LSPA kluba handbolisti piektdien piedzīvojuši zaudējumu Baltijas līgas spēlē. Savā laukumā viņi ar 30:36 (14:18) piekāpās Latvijas valstsvienības spēlētāja Mārtiņa Līberga pārstāvētajai Baltkrievijas čempionvienībai Minskas Dinamo.Sestdien plkst.14 NBA sporta zālē LSPA un Dinamo handbolisti tiksies otrreiz, informēja Latvijas Handbola federācija.

Pirmās desmit minūtes Latvijas čempionāta līderiem izdevās aizvadīt līdzīgi, taču puslaika vidū Dinamo handbolisti devās straujā atrāvienā, 19.minūtē panākot jau 12:5 pārsvaru. Turpinājumā LSPA spēli izlīdzināja un starpību samazināja līdz 13:16.Otrajā puslaika sākumā minskieši guva četrus vārtus pēc kārtas un ilgāku laika saglabāja 5 – 6 vārtu pārsvaru. 42.minūtē LSPA vēlreiz pievilka līdz mīnus trīs (21:24) un pēc tam arī mīnus divi (24:26). Taču šajā brīdī dinamieši atbildēja ar sešiem vārtiem pēc kārtas, praktiski izgaisinot rīdzinieku cerības uz labvēlīgu iznākumu.Ar 10 gūtiem vārtiem rezultatīvākais LSPA komandas sastāvā bija Raimonds Trifanovs. Pa pieciem vārtiem Edgara Vadzīša un Laura Rūtiņa kontā. Viesu labā Lībergs guva vienus vārtus.LSPA komandas spēlētājs Artis Kurmēns: “Šodien nodemonstrējām labu cīņu, lai gan man pašam spēle negāja tik labi, kā vēlētos. Lai pacīnītos par uzvaru, pieļāvām pārāk daudz kļūdu, īpaši pirmā puslaika sākumā, kad pretinieki ļoti bieži guva vārtus ātrajos uzbrukumos. Trenera spēles plāns bija – sākt lēni, bet abu puslaiku beigās kāpināt tempu. Visu spēli skrieties ar tādiem pretiniekiem nebūtu prāta darbs. To izdevās realizēt, un tieši, spēlējot ātri, pietuvojāmies rezultātā. Lai sestdien pacīnītos par uzvaru, galvenais ir novērst tehniskās kļūdas buzbrukumā.”Dinamo komandas spēlētājs Mārtiņš Lībergs: “Potenciāls mums ir krietni lielāks nekā šodien parādījām. Jāņēm vērā, ka divi mūsu omandas līderi ir traumēti, bet vēl četri ir kopā ar Baltkrievijas izlasi. LSPA puiši patīkami pārsteidza, tik saspringtu cīņu nebijām gaidījuši. Īpaši pārsteidza Kurmēns – nospēlēja ļoti labi, lai gan iepriekš viņu nemaz nebija redzējis. Pēc neveiksmēm pēdējās spēlēs noskaņojums komandā nav pats labākais. Ir pat saņemti rājieni no kluba vadības. Vai rītdien gaidāma tikpat līdzīga cīņa? Atkarībā no tā, kā nospēlēsim mēs. Šodien tomēr uzvarēja meistarīgākie…”LSPA komandas vārtus sargāja no HK ASK uz divām spēlēm uzaicinātais Aleksandrs Babra. Diemžēl otrā puslaika vidū viņš sasita celi, un nav zināms, vai varēs spēlēt sestdien – jo īpaši tādēļ, ka HK ASK komandai rīt paredzēta Latvijas čempionāta spēle, bet otrajam vārtsargam Tihanovam ir 39 grādu temperatūra.Pēc piecām aizvadītajām Baltijas līgas spēlēm Pilvas Serviti ir 4 punkti (divos mačos), Minskas Dinamo 2 (1), Riihimäen Cocks 2 (2), HC Kehra 1 (2), LSPA 1 (3).(_papildināta ar spēlētāju komentāriem_)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi