Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Pļaviņš un Šmēdiņš airBaltic dēļ netiek uz PK posmu Kanādā

Pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš trešdien iestrēga Stokholmas lidostā, jo aizkavējās aviokompānijas airBaltic reiss, un nespēja turpināt ceļu uz Pasaules kausa (PK) posmu Kanādā.

Trešdienas rītā tehnisku iemeslu dēļ gandrīz par pusotru stundu aizkavējās airBaltic reiss no Rīgas uz Stokholmu, un tāpēc sportisti nokavēja tālāko reisu no Zviedrijas pilsētas uz Kanādu.

"Četru stundu laikā aviokompānijas pārstāvji nespēja nodrošināt mūsu turpmāko ceļu uz Kvebeku. Manuprāt, tas ir pietiekams laiks, lai rīkotos," pludmales volejbolistu mājaslapā par notikušo sacījis Pļaviņš.

Arī komandas privātie mēģinājumi izkārtot kādu brīvu vietu reisos uz Kanādu nevainagojās panākumiem, tādēļ trešdien vakarā pludmales volejbolisti atgriezīsies Rīgā.

Netiekot uz kārtējo PK posmu, Pļaviņš un Šmēdiņš būs spiesti maksāt soda naudu par novēlotu atteikšanos no dalības turnīrā, kurā Latvijas duetam bija paredzēta vieta pamatsacensībās. Viņiem nebūs arī iespējas cīnīties par reitinga punktiem dalībai Londonas olimpiskajās spēlēs.

"Šorīt airBaltic reisa BT 101 Rīga-Stokholma lidmašīna Arlandas lidostā tehnisku iemeslu dēļ ieradās ar 1 stundu un 16 minūšu kavēšanos un nosēdās plkst. 8.11 pēc vietējā laika," situāciju skaidroja Latvijas aviokompānijas airBaltic preses pārstāvis Jānis Vanags. Viņš norādīja, ka reiss tika apkalpots 5. terminālī – tajā pašā, no kura pēc stundas – plkst. 9.10 - bija paredzēta izlidošana Latvijas pludmales volejbolistiem.

"Stokholmas lidostā viena stunda starp lidojumiem ir pietiekams laiks, lai paspētu uz nākamo savienojuma lidojumu. Latvijas volejbolisti pēc savas iniciatīvas izlidošanas laiku no Stokholmas pārlika vēlāk uz 10.25," kavējuma iemeslu skaidroja J.Vanags.

Lidsabiedrība airBaltic izteica nožēlu, ka divas stundas un 14 minūtes Latvijas volejbolistiem nebija pietiekams laiks, lai paspētu uz savienojuma lidojumu.

airBaltic atvainojas pasažieriem par izmaiņām ceļojumu plānos.

(papildināta ar airBaltic komentāru)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi