Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Par LČ labākajiem handbolistiem novembrī atzīst Ērmani un Ņeverovsku

Par Latvijas Virslīgas čempionāta labākajiem handbolistiem pretinieku komandu vērtējumā novembrī atzīti Andis Ērmanis (LSPA/NB SAN) un Laura Ņeverovska (Dobeles SS), informē portāls handball.lv.
Trīs aizvadītajās spēlēs novembrī LSPA/NB SAN izcīnīja tikai vienu uzvaru, bet 22 gadus vecais Andis Ērmanis , darbojoties sev neierastajā saspēles vadītāja postenī, demonstrēja rezultatīvu spēli, atzīmējoties ne tikai ar 20/9 gūtajiem vārtiem, bet arī sagādāja kārtīgas galvassāpes pretinieku aizsardzībai.

Turnīra tabulā pagājušās sezonas bronzas medaļnieki LSPA/NB SAN ar sešiem punktiem negaidīti ieņem tikai piekto vietu un jau ir zaudējusi cerības pirmo turnīra posmu noslēgt labāko četriniekā.

Ar Lauru Ņeverovsku priekšgalā Dobeles SS novembrī četrās spēlēs izcīnīja trīs uzvaras. To starpā bija arī pirmais dobelnieču panākums četru gadu laikā pār LSPA handbolistēm - 25:21. Tikai 18 gadus vecā spēlētāja šajos mačos pretinieču vārtos sameta 62/5 bumbas un rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ar 112/23 vārtiem pārliecinoši ieņem pirmo vietu.

Ar četrām uzvarām astoņos mačos Dobeles SS komanda turnīra tabulā ieņem ceturto vietu.

Par 1. līgas labāko spēlētāju tika atzīts MSĢ/LAT-92 handbolists, 16 gadus vecais, Toms Lielais. Jaunais spēlētājs novembra trīs spēlēs guva 18 vārtus, bet viņa pārstāvētā vienība izcīnīja vienu uzvaru. Ar sešiem punktiem sešās spēlēs MSĢ/LAT-92 turnīra tabulā ierindojas ceturtajā vietā.
Katra mēneša labākie spēlētāji saņems piemiņas kausus no Latvijas Handbola federācijas Handbola līgu administrācijas (HLA).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi