Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Pareiza izvēle

204 valstu un teritoriju parādē olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā acīs vari iekrist tikai tad, ja esi ļoti liels, ļoti mazs vai tuvos kaimiņos ar saimniekiem. Uz Latvijas delegāciju Pekinas spēlēs neattiecas neviens no minētajiem faktoriem, tāpēc mūsējo izgājienam par Putnu ligzdu dēvētajā  olimpiskajā stadionā izpalika īpašs efekts. Un jāatzīst, ka groza bumbas zelteņu līdzdalība rezonanses ziņā maz ko būtu mainījusi, kaut arī nenoliedzami būtu krāšņojusi Latvijas ierindu.

Taču iespējamais upuris - līdzdalība parādē, upurējot daļu sportiskās kondīcijas pirms olimpiskā turnīra pirmā mača - šoreiz nebija vērts, lai to nestu. Jau rīt sāksies visus 204 karogu izvērtēšana nevis pēc staltuma un smukumka, bet gan sportiskās izveicības. Un šai ziņā gan Latvijas basketbolistes, gan citu sporta veidu pārstāvji, būs vēl labāka iespēja par sevi runāt pozitīvās toņkārtās.

Būsim reālisti un turpmākajās 16 dienās no Latvijas sportistiem Pekinā negaidīsim vienas uzvaras. Lai skriešanās pēc medaļu kvantitātes paliek ambiciozajām lielvalstīm, bet mūsu ziņā ir novērtēt katru, kurš būs sekojis mūsdienu olimpiskās kustības pamatlicēja Pjēra de Kubertēna aicinājumam un godam piedalījies cīņā par uzvaru - ar sāncensi vai pats sevi. Jo vairāk tādu būs, jo lielāks būs gandarījums pašiem un Latvijai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi