Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Pļaviņam/Pēdam neizdodas kvalificēties sezonas pirmā Pasaules kausa posma pamatsacensībām

Latvijas pludmales volejbola duets Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Pēda otrdien piedzīvoja zaudējumu Ķīnas pilsētā Fudžou notiekošā sezonas pirmā Pasaules kausa posma kvalifikācijas izšķirošajā, otrajā kārtā.

Latvijas duets kvalifikācijā bija izlikts ar otro numuru, tāpēc pirmā kārta tam bija brīva, tomēr izšķirošajā, otrajā, kārtā Pļaviņš un Pēda ar 0-2 (17:21, 17:21) zaudēja ukraiņiem Serhijam Popovam un Valērijam Samodajam, kuri kvalifikācijā bija izlikti ar 18.numuru. Līdz ar to sacensības Pļaviņam un Pēdam jau noslēgušās. 

No pamatsacensībām trešdien turnīru sāks divi citi Latvijas dueti - Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš un Ruslans Sorokins/Toms Šmēdiņš. 

Jaunā Pasaules kausa sezona sākusies ar haotiskām pārmaiņām un vēl līdz pat pēdējam brīdim nebija skaidrs, kuram no Latvijas duetiem būs jāpiedalās kvalifikācijā, bet beigās organizatori izlēma, ka tas būs Pļaviņš/Pēda, kuriem pašlaik ir mazākais kopvērtējuma punktu skaits. 

Kā ziņots, Londonas olimpiskajās spēlēs Pļaviņš pārī ar J.Šmēdiņu izcīnīja trešo vietu, bet pēc tā Latvijas pludmales volejbola saimē notikušas daudzas pārmaiņas. Pirmie par apvienošanos paziņoja Samoilovs un J.Šmēdiņš, bet vēlāk kļuva zināms, ka Samoilova līdzšinējais pārinieks Sorokins jaunajā sezonā spēlēs ar T.Šmēdiņu. Savukārt par Pļaviņa pārinieku kļuvis Pēda. 

Tikmēr Pēda pēdējos gados koncentrējies startam klasiskajā volejbolā, bet viņš ticis pie panākumiem arī pludmalē. Tā 2003.gadā Pēda duetā ar T.Šmēdiņu uzvarēja Eiropas U-20 čempionātā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi