Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Pļaviņš/Šmēdiņš pirmdien vakarā tiksies ar amerikāņiem Gibu/Rozentālu

Kļuvuši zināmi visi ceturtdaļfinālu pāri Londonas olimpisko spēļu pludmales volejbola turnīrā. Kā pēdējie sestdien ceturtdaļfinālam kvalificējās amerikāņi Džeikobs Gibs/Šons Rozentāls, kuri ar 2:0 (21:14, 22:20) pārspēja Krievijas volejbolistus Konstantīnu Semjonovu/Sergeju Prokopjevu. Pirmdienas vakarā ASV duets cīņā par vietu pusfinālā tiksies ar Mārtiņu Pļaviņu un Jāni Šmēdiņu. Spēles sākums plkst.21 pēc Latvijas laika.

Citā ceturtdaļfinālā vācieši Juliuss Brinks/Jonass Rekermans tiksies ar Brazīlijas pāri Rikardu Santušu/Pedro Kunju. Savukārt brazīlieši Alisons Keruti/Emanuels Regu spēlēs ar poļiem Gregoržu Fijaleku/Mariušu Prūdelu, bet Reinders Nurmerdors/Ričards Šuils (Nīderlande) par vietu pusfinālā cīnīsies ar lielākās sensācijas autoriem no Itālijas - Paolo Nikolai/Danieli Lupo. Itāļi astotdaļfinālā no turpmākās cīņas izslēdza Pekinas olimpiskos čempionus Todu Rodžersu/Filu Daulhauzeru (ASV), kuri bija vieni no galvenajiem favorītiem arī Londonā

Atgādināsim, ka tieši Gibs/Rozentāls 1.augustā ar 2:0 (21:10, 21:16) pārspēja Aleksandru Samoilovu/Ruslanu Sorokinu D grupas trešajā spēlē, kurā izšķīrās 1.vietas liktenis. Pļaviņš/Šmēdiņš līdz šim uzvarējuši visos četros mačos, bet Gibs/Rozentāls apakšgrupas otrajā spēlē cieta zaudējumu poļiem Fijalekam/Prūdelam.

Visas ceturtdaļfinālu spēles tiks aizvadītas pirmdien – uzvarētāji iekļūs otrdien paredzētajos pusfinālos, bet zaudētāji turnīrā ieņems dalītu 5.vietu. Fināls un spēle par bronzu risināsies ceturtdien, 9.augustā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi