Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Samoilovs un Šmēdiņš atzīst, ka Romas sudrabs ir vērtīgākā godalga

Latvijas pludmales volejbola šobrīd spēcīgākais duets Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš pēc Romas Grand Slam turnīrā izcīnītā sudraba atzina, ka šīs medaļas ir vērtīgākās šajā sezonā.

"Šīs ir trešās medaļas pēc kārtas, bet noteikti varam apgalvot, ka šīs medaļas ir visvērtīgākās, ņemot vērā to, ka šajā posmā mūsu pretinieki bija spēcīgākie pludmales volejbola dueti – itāļi, divi brazīļu dueti, amerikāņi, vācieši, kurus jau ceturto reizi izslēdzam no sacensībām. Apstākļi kādos spēlējām nebija no tiem vieglākajiem, jo bija liels karstums. Grupas trešajā spēlē zaudējām austriešiem, līdz ar to no grupas izgājām kā otrie, kas nozīmēja, ka bija jāspēlē viena spēle vairāk. Varam teikt, ka šīs medaļas ir izcīnītas, jo viegla nebija neviena no spēlēm," spēlētāji citēti Latvijas Volejbola federācijas interneta mājas lapā.

Jau vēstīts, ka Romas turnīra finālā Latvijas duets ar 0-2 (19:21, 18:21) piekāpās amerikāņiem Filipam Dalhauzeram un Šonam Rozentālam. Samoilovs/ J.Šmēdiņš spēlēja jau trešajā Grand Slam turnīra finālā pēc kārtas.

Nākamās sacensības ar Samoilova/J.Šmēdiņa dalību būs Latvijas čempionāta 3.posms Saulkrastu kokteilis, kas notiks 28. un 29.jūnijā Saulkrastu estrādē. "Būs interesanti, jo Latvijas čempionātā neesam spēlējuši vismaz trīs adus," atzīst Samoilovs. Paredzams, ka šajās sacensībās piedalīsies vēl divi spēcīgākie Latvijas pāri - Ruslans Sorokins/Toms Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš/Jānis Pēda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi