Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Samoilovs/J.Šmēdiņš zaudē Gštādes Grand Slam ceturtdaļfinālā

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš sestdien piedzīvoja neveiksmi Šveices pilsētā Gštādē notiekošā "Grand Slam" posma ceturtdaļfinālā un izstājās no turpmākajām sacensībām.

Iepriekšējo trīs "Grand Slam" turnīru finālisti Samoilovs/J.Šmēdiņš ceturtdaļfināla mačā ar rezultātu 0-2 (15:21, 16:21) atzina amerikāņu Džeikoba Giba un Keisija Patersona, kuri sacensībās izlikti ar sesto numuru, pārākumu.

Līdz ar to latviešiem, kuri šajā turnīrā bija izlikti ar augsto sesto numuru, turnīrs noslēdzies ar dalītu piekto vietu.

Jau vēstīts, ka astotdaļfinālā Samoilovs/J.Šmēdiņš ar rezultātu 2-0 (22:20, 21:12) sestdien tika galā ar austriešiem Aleksandru Hūberu un Robinu Zeidlu, kuri bija izsēti ar 17.numuru.

Kā ziņots, Samoilovs/J.Šmēdiņš savā apakšgrupā ar trim uzvarām tikpat mačos ieņēma pirmo vietu un nodrošināja automātisku vietu astotdaļfinālā.

Tikmēr Gštādes "Grand Slam" turnīru jau pēc apakšgrupu cīņām noslēdza Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Pēda, kuri spēja sacensībās aizvadīt tikai vienu spēli, jo Pēda guva muguras savainojumu. Tāpat pēc apakšgrupu spēlēm sacensības noslēdza Ruslans Sorokins un Toms Šmēdiņš, kuriem zaudējumi visās trīs spēlēs un ieņemta ceturtā vieta G grupā. Abiem Latvijas duetiem šajā "Grand Slam" turnīrā dalīta 25.vieta.

Iepriekšējos trijos "Grand Slam" posmos Samoilovs un J.Šmēdiņš spēlēja finālā, bet pasaules rangā viņi pašlaik ieņem trešo vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi