Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Samoilovs/Sorokins uzvar savā Eiropas čempionāta finālposma apakšgrupā

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins ceturtdien izcīnīja uzvaru arī pēdējā, trešajā Eiropas čempionāta finālposma apakšgrupas cīņā. Līdz ar to Latvijas sportisti sev garantējuši vietu sacensību astotdaļfinālā.

Turnīrā ar astoto numuru izliktais Latvijas duets Q apakšgrupas trešās kārtas cīņā ar rezultātu 2-0 (21:15, 21:15) pārspēja norvēģus Īveru Horemu un Jeiru Eitūnu, kuri izlikti ar devīto numuru.

Trešdien pirmajā cīņā Samoilovs/Sorokins ar 2-1 (28:26, 17:21, 15:11) uzvarēja čehus Janu Dumeku un Martinu Tihiju, kuri sacensībās izlikti ar 25.numuru, bet ceturtdien ar rezultātu 2-0 (21:14, 21:15) pārspēja krievus Jaroslavu Koškarevu/Konstantīnu Semjonovu, kuriem turnīrā ticis 24.numurs.

Vīriešu turnīra pamatsacensībās piedalās arī Latvijas duets Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš, kas izlikts ar septīto numuru. Viņi P apakšgrupā izcīnīja vienu uzvaru, bet iekļuva nākamajā kārtā.

Izšķirošajā, trešajā mačā par uzvaru grupā Latvijas sportisti ar 0-2 (13:21, 20:22) piekāpās šveiciešiem Patrikam Hoišeram un Džefersonam Belagvardam, kuriem sacensībās ticis desmitais numurs.

Pirms tam Pļaviņš/Šmēdiņš ar 2-0 (21:13, 21:16) pieveica grieķus Georgi Kocilianu un Niku Zupani, kuri izlikti ar 26.numuru, bet otrajā cīņā ar 1-2 (22:20, 22:24, 10:15) piekāpās poļiem Kšištofam Kadziolam/Jakubam Šalankevičam, kuri izlikti ar 23.numuru.

Tikmēr sieviešu pamatturnīrā zaudējumu arī trešajā spēlē ceturtdien piedzīvoja Latvijas sportistes Inguna Minusa un Inese Jursone, kurām, visticamāk, šis ir pēdējais kopējais turnīrs karjerā.

Izšķirošajā spēlē par izkļūšanu no G grupas ar 26.numuru izliktās Minusa/Jursone ar 1-2 (20:22, 21:17, 12:15) saspringtā cīņā piekāpās čehietēm Martinai Bonerovai un Barborai Hermanovai, kas izliktas ar 23.numuru.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi