Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Serbijas tenisiste Jovanovski kļūdas dēļ aizlido uz citu pilsētu ar līdzīgu nosaukumu

Serbijas tenisiste Bojana Jovanovski piedzīvojusi nepatīkamus brīžus, kad kļūdas dēļ viņa aizlidojusi uz pavisam citu pilsētu, kurai gan bijis tāds pats nosaukums kā tai, kurā šonedēļ norisinās Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) turnīrs.

Jovanovski ceļā no Vašingtonas uz Karlsbadi Kalifornijā, kur risinās Sandjēgo tenisa turnīrs, nokļuva Karlsbadē, kas atrodas Ņūmeksikā. Kļūdas dēļ viņa iegādājās biļeti uz nepareizo Karlsbadi, kas atrodas 1500 kilometru attālumā no Kalifornijas un ir maza pilsētiņa tuksnesī.

Ceļojums uz tenisa turnīra norises vietu tenisistei prasīja divas dienas un tikai pirmdien viņa ieradās vajadzīgajā Karlsbadē.

19 gadu vecā tenisiste, kura pasaules rangā ieņem 53. vietu, vēlāk atklāja, ka sākumā no Vašingtonas lidojusi uz Dalasu, tad uz Albukerki, bet vēl pēc tam uz Karlsbadi. To, ka kaut kas nav kārtībā, viņa sākusi nojaust tikai pēc sazināšanās ar turnīra rīkotājiem, lai gan aizdomīgi šķitis tas, ka mazās pilsētiņas lidosta bijusi gandrīz tukša.

Apņēmīgā tenisiste 15 minūtes gaidījusi, kad pēc viņas ieradīsies turnīra organizētāju atsūtītais transports, taču viņu neviens nav sagaidījis, tāpēc Jovanovski zvanījusi organizatoriem. "Viņi teica, ka ir lidostā un mani gaidot, taču kad sacīju, ka lidostā esmu viena pati, persona, kas ar mani runāja, saprata un uzreiz jautāja - tu esi Karlsbadē Kalifornijā vai Ņūmeksikā?," kuriozo situāciju atcerējās Jovanovski.

Nakti tenisiste pārlaidusi Ņūmeksikā, bet nākamajā dienā nokļuva Kalifornijā, kur jau pēc 30 minūtēm sākusies viņas pirmās kārtas cīņa, kurā Jovanovski ar 6:3, 4:6, 1:6 zaudēja itālietei Robertai Vinči.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi