Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Sevastova zaudē vienu pozīciju jaunākajā WTA rangā

Latvijas labākā tenisiste Anastasija Sevastova jaunākajā WTA vienspēļu rangā, kas publicēts pirmdien, zaudējusi vienu pozīciju un tagad ieņem 182.vietu. Sevastovas kontā vienspēļu rangā, tāpat kā pagājušajā nedēļā, ir 338 ranga punkti.

Savu līdz šim pēdējo spēli Sevastova aizvadīja 6.oktobrī, kad Austrijas pilsētā Lincā notikušā WTA International sērijas turnīra kvalifikācijas sacensību pirmās kārtas mačā ar 6-3, 1-6, 4-6 zaudēja Krievijas pārstāvei Verai Duševinai.

Šogad WTA kalendārā nevienas sacensības vairs nav paredzētas. Tenisistes turpina sacenties zemākas kategorijas turnīros.

Arī Diāna Marcinkēviča jaunākajā vienspēļu rangā piedzīvojusi kritienu par vienu pozīciju un tagad ieņem 243.vietu. Aizpagājušajā nedēļā publicētajā rangā Latvijas tenisiste ieņēma 238.pozīciju, kas ir viņas karjeras rekords.

Tikmēr 15 gadus vecā Jeļena Ostapenko pēc pirmā ITF raudzes vienspēļu titula izcīnīšanas pakāpusies par 166 vietām un tagad ieņem 726.pozīciju, kas ir viņas karjeras rekords, bet dubultspēļu speciāliste Līga Dekmeijere pēc četru pozīciju zaudēšanas ieņem 1121.vietu. Tikmēr 17 gadus vecā Laura Gulbe, kura ir Latvijas labākā tenisista Ernesta Gulbja pusmāsa, atkāpusies uz 1163.vietu.

WTA ranga pirmajā desmitniekā izmaiņas nav notikušas

Pirmajā vietā atrodas baltkrieviete Viktorija Azarenka, kura noslēgs gadu kā pasaules pirmā rakete, otrā ir Marija Šarapova no Krievijas, bet trešo vietu saglabājusi ASV atklātā čempionāta un sezonas noslēguma turnīra - WTA Tour Championships - uzvarētāja amerikāniete Serēna Viljamsa, kurai seko poliete Agņeška Radvanska.

Piektā ir Angelika Kerbere no Vācijas, bet attiecīgi sestā un septītā ir itāliete Sāra Erani un Ķīnas tenisiste Na Li, kamēr čehiete Petra Kvitova ieņem astoto pozīciju. Devītā ir austrāliete Samanta Stosura, bet pirmo desmitnieku noslēdz bijusī ranga līdere Karolīne Vozņacki no Dānijas.

Tikmēr dubultspēļu rangā Dekmeijere saglabājusi iepriekš ieņemto 74.pozīciju, kamēr Marcinkēviča atkāpusies par vienu pozīciju - uz 169.vietu -, tādējādi nespējot nosargāt vai uzlabot savas karjeras labāko rādītāju.

Savukārt Ostapenko, kura dubultspēļu rangā debitēja pagājušajā nedēļā, pakāpusies par 79 vietām uz 855.pozīciju, bet Gulbe zaudējusi piecas vietas un ieņem 1236.pozīciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi