Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Skeletoniste Priedulēna izcīna 11.vietu Starpkontinentālā kausa posmā

Skeletoniste Lelde Priedulēna arī svētdien Siguldā ieguva 11.vietu Starpkontinentālā kausa posmā, kas ir otrais nozīmīgākais sacensību līmenis aiz Pasaules kausa izcīņas.

Pēc pirmā brauciena Priedulēna bija pat septītā, aģentūru BNS informēja Siguldas trases direktors Dainis Dukurs. Uzvaru izcīnīja Roza Makgrandla no Lielbritānijas, kas sestdienas sacensībās bija otrā. Savukārt svētdien otrā bija cita Lielbritānijas skeletoniste Lizija Jarnolda, bet trešā - vāciete Sofija Griebela.

Priedulēna bija vienpadsmitā arī sestdien.

Vīriešu sacensībās pirmais trijnieks bija tieši tāds, kāds sestdien - uzvarēja vācietis Mihi Halilovičs, kurš atstāja aiz sevis krievu Antonu Balujevu un Deividu Sviftu no Lielbritānijas.

Startam Siguldā sacensībām netika pielaists Dāvis Dreimanis. No Norvēģijas atbraukušais sacensību žūrijas priekšsēdētājs uzskatīja, ka Dreimanis iepriekš nav veicis starptautiskajiem noteikumiem atbilstošu braucienu skaitu dažādās trasēs, lai viņu varētu pielaist sacensībām Siguldā. Dukurs atklāja, ka pilnīgi analogā situācijā sacensībās Norvēģijā pirms tam bija atļauts startēt Priedulēnai.

''Dreimanis nobrauca pēc vīriešiem kā trases atklājējs pirms sieviešu sacensībām un viņam pēc laika bija sešpadsmitais rezultāts. Dāvis nobrauca ātrāk nekā vairāki sacensībās startējošie,'' sacīja Dukurs.

Uz rentgena pārbaudi slimnīcā pēc kritiena tika aizvests viens no vāciešiem, kas zināms arī no Pasaules kausa posmiem - Sandro Štīlike, kurš pirms tam pretendēja uz trešo vietu sacensībās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi